2777
2789
عنوان

بیاینن پوستم خیلی بدهه

222 بازدید | 22 پست

پوستم خیلی بده

یعنی چی چرا من باید اینقدر جوش بزنم..

بقیه همسن هام توی کل سال دو سه تا جوش بزنن

من همیشه الان نمیدونم چی شده باز اینقدر صورتم جوش های ریز در اورده

کلا جاهای جوشام ک مونده صورتمو بد کرده 

اجزای صورتم خیلی قشنگه ولی پوستم...

چیکار کنم؟ راهکاری دارین؟ ماسک صورتی؟

جای جوش فرو رفته هم دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر پوست برو برات ازمایش بنویسه علت جوش زدنت مشخص بشه و اساسی درمان شه.بعد برای جاهای جوشات بهت روت ...

اول برو پیش دکتر زنان چون چکاپ زنان کامل تره 

اگه رحم تخمدان و هورمونات اوکی بود بعد برو دکتر پوست

از نظر رحم و تخمدان اینا برو چک کنن ببین شاید مشکلی داری

چکاپ دادم 

اینارو هم نشون میده؟

چون همه چیزام نرمال و بیماری ها همش منفی بود

فقط قندم یه ذره بیشتر بود ک چیز خاصی نیس

باید یه مدت کمتر بخورم قند 

اول برو پیش دکتر زنان چون چکاپ زنان کامل تره اگه رحم تخمدان و هورمونات اوکی بود بعد برو دکتر پوست

من از طرف دکتر قلب چکاپ گرفتم

فرقی داره باهم؟

دکتر پوست برو برات ازمایش بنویسه علت جوش زدنت مشخص بشه و اساسی درمان شه.بعد برای جاهای جوشات بهت روت ...

پارسال رفتم 

بعد من اصلاااا جای جوش فرورفته نداشتم

یه پماد داد ک همه فرورفته ها به لطف اون ایجاد شد😭

فقط ۲ هفته زدم

و کلا درمانش و ول کردم

چنسالته؟ من از نوجوونی دارم جوش میزنم تا الان که۲۷سالمه .نمیدونم کی میخاد تموم بشه والا دارم پیر میشم دیگه 

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

کلیندامایسین بزن از داروخونه بگیر نمیدونم بدون نسخه میدن یا نه

میدن من دارم ولی نمیزنم..تاثیر نداره فکنم..نمیدونم..همش الکله شاید پوستو خشک کنه

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)