2777
2789
عنوان

کمک😢

168 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها 

من از دیروز سر یک چیز مسخره و بی خود با شوهرم دعوا کردم

الان برگشته هر چی به ذهنش اومده میگه

میگه تو که میگی مجردیات راحت بودی و....

الآنم دیر نشده 

صبح برگشته بهم میگه این وحشی بازیا چیه

الآنم برگشته بهم میگه دهنتو ببند و برام مهم نیست و میرم یکی خوشگلتر از تورو میگیرم و سن پایین تر ولی تورو که یک زن مطلقه ای یک پیر مرد میگیره

امروز واقعا دیگه دلم شکست 

حس میکنم پرده بینمون برداشته شده 

حالم خوب نیست

نامردیه این حرفاش

بخدا اگه دلم پیشش نبود خودمو راحت می‌کردم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعوا سر چی بود

یک چیز مسخره

حقیقتش پریشب اومد از سر کار چون خیلیییییی خسته بود و .... رابطه ازش خواستم پس زد

منم ناراحت شدم دیشب تلافی کردم پیش زدم

حالا این گذشت

امروز صبح اومد نیمرو بخوره ، کار هر روزشه صبح ها با روغن گاوی، نیمرو درست میکنه میخوره ، شکمش اومده جلو

منم بدم میاد بخاطر همون امروز صبح روغن رو ازش گرفتم ، بخاطر روغن و شیکمش منو پرت کرد اون طرف 

باز رفت یکی دیگه آورد

دیدم نمیشه ماهیتابه رو گرفتم خالی کردم و.... خلاصه آخرم کار خودشو کرد

اومد بخوره ، توش نمک ریختم ، بازم خورد

یک چیز مسخرهحقیقتش پریشب اومد از سر کار چون خیلیییییی خسته بود و .... رابطه ازش خواستم پس زدمنم نارا ...

حقیقتش چون منم نزدیک پریودم و دوران پی ام اسمه و بعدشم گفتم ، سر همین دیشب خیلی غرو غر کردم

شب گفت بیا منو بغل کن بخوابم ، منم غر و غروب می‌کردم که تو نمیزاری بخوابم

از طرفی هم حساسیتم گرفته بود

اصلا اعصابم شدیداً خورد بود

حقیقتش چون منم نزدیک پریودم و دوران پی ام اسمه و بعدشم گفتم ، سر همین دیشب خیلی غرو غر کردمشب گفت بی ...

ولی امروز دلم شکست با این حرفا

تا حالا در حد بیشعور و اینا گفته بود

ولی امروز...

یک چیز مسخرهحقیقتش پریشب اومد از سر کار چون خیلیییییی خسته بود و .... رابطه ازش خواستم پس زدمنم نارا ...

چقدر بچگانه رفتار کردی 

این کارا مرد رو خسته و زده می‌کنه 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

می‌دونم ولی از حرف امروزش دلم شکسته

عزیزم این بازتاب کارهای خودته. شوهرم قربون صدقه من میره ولی وقتی دعوامون میشه آرزو مرگم رو می‌کنه. بعدش هم پشیمون میشه. تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن.