2777
2789

نامزد من به خواهر  ۱۳ . ۱۴ ساله داره ( دهه ۹۰ ) که دختر بانمک و کیوتی هست ازش بدم نمیاد ارتباطمون خوبه و واقعا دختر خوش قلبی 

ولییییی یه خورده کنجکاو نسبت به همه چی و فکر می‌کنه توی همه چیز باید نظر و مشورت اونم باشه🤦‍♀

نامزدم قصد داره بیاد شهر ما برای زندگی و کار و خب اینو همه میدونن 

حالا خواهرش برگشته بهش میگه تو رضایت همه مارو گرفتی که می‌خوای بری ؟😐💔 نامزدمم طوری باهاش صحبت کرده که بفهمه زندگی ما به اون ربطی نداره و حق دخالت و نظر دادن نداره...

مهم تصمیم ما که این تصمیم و گرفتیم و بعد هم پدر و مادرش که نه دخالت کردن نه چیزی ، کاملا هم راضین 

حالا خدایی این بچه نوجوون آخه چی با خودش فکر کرده  که داداشش که از خودش کلی بزرگتر باید بیاد از این فسقلی اجازه بگیره😂😐

خیلی برام جالب بود رفتارش ، بخصوص که خیلی وابستس به برادرش ...

برای شما هم پیش اومده همچین خواهر شوهری توی این سن داشته باشید؟ رفتارتون باهاش چی بوده؟

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچس خب دیگ بخاطر سنشه

همینکه قانعش کرده کافیه

خواهر نامزد منم ۱۹ سالشه

تا الان زیاد اظهار نظر نکرده😂

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

زیاد حساس نباش و همسرت بلده جمعش کنه. 

رابطه نیمه دوستانه باهاش داشته باشی بهتره. 

حس نکنه اومدی داداشش روبردی. 

درکل با یه مشاوره هم صحبت کنی،  بهتره برات

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه است حالا یه چیزی گفته زیادی بزرگش نکن اهمیت نده

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

مم ندارم خودم ولی میدونم خیلی طبیعیه این رفتارش

مثلا خواسته جلوی شما یه حرفی زده باشه

یکی دو بار براش هدیه کوچولو بخر باهات خوب میشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟