2777
2789
عنوان

صدای دعوای زن و شوهر همسایه

972 بازدید | 47 پست

شما تا حالا شنیدین؟ 

من هر بار که با شوهرم دعوام میشه مطمئنم صدامون میره واحدای بغل چون دیوارا نازکه

واقعا بعدش خجالت میکشم باهاشون رو در رو شم

دعواهامون ۳ ساعت طول میکشه

همسایهههه ها عذر میخوام که بخاطر انتخاب اشتباه من شما هم اذیت میشین🥲🥲🥲🥲

امروز از ساعت ۱۲ دعوا کردیم الان طبق معمول قهر کرد گذاشت رفت تازه تموم شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دقیق سه ساعت ؟!

داد و هوار؟!

برای ما تو سکوت و در دو دقیقه دعوا و قهر 

نمیشه حرف زد اصلا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اره میشنویم و واقعا اذیت میشیم اعصابمون خراب میشه 

یه وقتایی دلمون میخواد بریم مرده یا جفتشونو بزنیم تا خفه بشن 😄😄😄

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سرچی دعواکردین

سر اینکه اصلا قبول نمیکنه اخلاقاشو یکم بهتر کنه و به شدت کله شقه

میگه تو ارزش اینو نداری برم مشاوره سختمه تو لیاقتشو نداری

با اینکه میگم من پولشو میدم تو فقط برو هر مشاوری که خودت میخوای اسمشو هم به من نگو

اصلا نمی‌پذیره که اشتباه کرده

طبقه پایین ما نصف شب دعوا میکنن صداشون خیلی بلنده،،،مامانم ایقد نگرانشونه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

خداییش قشنگم بگو تو ۳ ساعت بینتون چیا ردو بدل میشه خیلی زیاده چ حوصله ای دارین اینقد کش میدین دعوا رو

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

یعنی دقیق سه ساعت ؟!داد و هوار؟!برای ما تو سکوت و در دو دقیقه دعوا و قهر نمیشه حرف زد اصلا

آره تا منو کتک نزنه یا از خونه قهر نکنه نره دعوامون تموم میشه

بعضی وقتا بیشتر هم میشه