2777
2789
عنوان

صدای دعوای زن و شوهر همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 47 پست

ما هم دوروزه مدام دعوا داریم 

سر چی؟ سر اینکه یه انتقاد کردم گفتم از این رفتارت خوشم نمیاد از اونروز باد کرده تو قیافه است انگار من مقصرم

اون نبوده که اون رفتار زشت و انجام داده 

امروزم میگه تو ذاتت کلا بده که اینجوری به قضیه نگاه میکنی وگرنه من هیچی تو دلم نیست 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکبار مجرد که بودم شنیدم. تا دو سه روز حالم بود بود. از بیرون اومدم جلو در واحد دنبال کلید میگشتم ...

یعنی همسایه‌های ما هم ناراحت میشن؟

چن بار شوهرم سعی کرد بعد کتک زدن خفه‌ام کنه چون گریه میکردم

چند بار پیش اومد که واقعا از جونم ترسیده بودم خشمش اصلا قابل کنترل نبود حتی میتونست قتل انجام بده اون لحظه‌ها التماس میکردم داد میزدم مامااااان مامان کمک...

شهر غریبم از تمام خونوادم دورم همسایه ها میدونن

یعنی همسایه‌های ما هم ناراحت میشن؟چن بار شوهرم سعی کرد بعد کتک زدن خفه‌ام کنه چون گریه میکردمچند بار ...

اره حتما ناراحت میشن. مگه میشه صدای گریه و ناراحتی کسی رو بشنوی و ناراحت نشی؟ فقط اگر کسی کاری نمیکنه بخاطر اینه که مردی که با همسر خودش این رفتارو میکنه با همسایه و غریبه رفتار بدتری داره و ممکنه حرفی بزنه که بدتر بشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اسی خودت ک بیشتر مقصری.واسه چی تو سکوت نمیکنی؟حداقل شاید از تو یادگرفت

همه راهی رو امتحان کردم

سکوت و گذشت هم کردم

بیشتر دریده شد

اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست

انگار نافشو با بحث و دعوا زدن

طلاق نمیده میگه از همه چی بگذر مهر هم نمیدم خودت دادخواست بده گم شو برو

اگر همینجوری مهرتو بذاری اجرا شی؟ چیزی داره؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگر همینجوری مهرتو بذاری اجرا شی؟ چیزی داره؟

هیچی نداره

حتی خونه و ماشین هم ما فراهیم کردیم

میترسم بدتر کنه بیاد بکشتم

هزار بار به زبون آورده که من اگه طلاق بدم هیچی برای از دست دادن ندارم سر خودت و خونوادت بلا میارم

باباشم خیلی شر و نا اهله

هیچی ندارهحتی خونه و ماشین هم ما فراهیم کردیممیترسم بدتر کنه بیاد بکشتمهزار بار به زبون آورده که من ...

خب خونه و ماشینم که مال خودته نگران خانواده ت هم نباش هیچ کاری نمیتونه بکنه

یعنی همسایه‌های ما هم ناراحت میشن؟چن بار شوهرم سعی کرد بعد کتک زدن خفه‌ام کنه چون گریه میکردمچند بار ...

نیکو یه بار جدی شو،  واقعا بگو مهریه نمیخام بیا بریم طلاقم بده ببین تا کجا پیش میاد ولی مهریه رو محضری نبخشی همون ا. ل کار،  زبانن بگو باشه و برو جلو ببین تغییری میده یا نه