2777
2789
عنوان

سوتی دادن هنگام حرف زدن

142 بازدید | 23 پست

من خودم ترکم و جایی که زندگی میکنم اطرافم فامیلای شوهرم همه اکثرا فارسی صحبت میکنن، بعد من هروقت میام با اینا حرف بزنم صوتی میدم😂

مثلا دیشب پسردایی شوهرم اومد باهام احوال پرسی کرد منم برگشتم گفتم فداتشششممم ممنووون😂خاک تو سرم من آخه یکی نیست اوسگول تو چرا باید فدای پسردایی همسرت بشی🥴🥴

چون میترسم حرف بزنم اینجوری صوتی بدم بیشتر وقتا تو جمعا و مهمونیا ساکتم و کنار میشینم اینجوریم حس میکنم اونا بدشون میاد و با خودشون میگن خودشو میگیره و قاطی ما نمیشه

چقد سخت میگیری به خودت 

مثلا فکر کردی بقیه خیلی حرفه ای حرف میزنن و رو تک تک جملاتشون حواسشون هست؟

والا موقع احوال پرسی همه دارن چرتو پرت میگن

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق ترک ها هستم😍😍😍😍😍

عیب نداره اشکالش چیه؟من به همه میگم قربونت فداتشم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

مرسی عزیزم شما لطف داری😍😍😘😘آخه فک کن به یه پسر جوون بگی فداتشم

دورت بگردم عشقم

یوخ بابا اشکالش چیه😁مثل داداش کوچیکتره دیگه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

دورت بگردم عشقمیوخ بابا اشکالش چیه😁مثل داداش کوچیکتره دیگه

چقدر مهربونی شما😍

بعضی وقتا که وسط حرف زدن فارسیم تموم میشه، معادل فارسی بعضی کلمه ها رو پیدا نمیکنم و هی هندل میزنم😂