2777
2789

شوهرم ترکه و خیلییی رفت و امد دارن اما قرار نیست ک منم با خاله یا دایی و فامیل هایی ک پدرشوهر مادرشوهرم رفت و امد دارن رفت و امد داشته باشم ک

مادرشوهرم میگ چینی ۳۰ نفره بگیر ک ظرفات کم نیاد

من گفتم ۲۴ نفره

دوباره حساب کردم میگم همون ۱۸ نفره بگیرم

نمیدونم واقعا

یه خواهرشوهر دارم فقط ک دوتا بچه داره

دیگه کی میخواد بیاد خونه ی من

یک عدد عقد کرده منتظر تکمیل جهیزیه و عروسی هستم..دعا کنید زودتر خونه دار بشیم و مجبور نباشم با مادرشوهر زندگی کنم    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم ازش پرسیدم وگرنه اونطوری نیست ک نظر بده حتی گفت آرکوپالت رو من میخرم برات گفتم ممنون نمیخوام

یک عدد عقد کرده منتظر تکمیل جهیزیه و عروسی هستم..دعا کنید زودتر خونه دار بشیم و مجبور نباشم با مادرشوهر زندگی کنم    

۲۴ نفره چینی بگیر یک دست سرویس برای مصرف خودتون ارکوپال بگیر لیوان ۴ دست برای مهمونی ۲ دست برای مصرف ...

مرسی عزیزدلم♥️

بگو در همین حد توان داریم بقیشو تو زندگی مشترک میخریم

🥺من ک ۷ ماهه عقدم هنوز هیچی نخریدم خیلی خجالت میکشم خانواده شوهرم هی میگن عروسیو جلو بندازید موندم چی بگم الکی هوارو بهونه کردم ک سرده شهریور هم تالار ها پره...

ما هم ترکیم من سی نفره پارس اپال گرفتم 

چینی 12 نفره برا مهمونای کم مثل مادرم اینا و مادر شوهرم اینا

یه 6 نفره هم برای دم دست خودمون دو تا 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

منم خانواده همسرم خواهر هاش و داداش ازدواج کردن و تقریبا پرجمعیت هستن ولی سرویس مهمون مو 12 نفره گرفتم چون قرار نیست اگه دعوت کنم همه با هم دعوت کنم که 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

خودم ازش پرسیدم وگرنه اونطوری نیست ک نظر بده حتی گفت آرکوپالت رو من میخرم برات گفتم ممنون نمیخوام

۱۸نگیر که خیلی کمه منم مثل شما فکر میکردم پشیمون شدم بعدشم از همون مدل پیدا نکردم اضاف کنم 

🥺من ک ۷ ماهه عقدم هنوز هیچی نخریدم خیلی خجالت میکشم خانواده شوهرم هی میگن عروسیو جلو بندازید موندم ...

انتظار بیجا دارن 

میتونن همشون یه جا نیان که ظرف کم بیاد 

منم همین مشکلو داشتم مامانم 5دست تشک و پتو داد جلو جاریم گفتم من همینقدر میارم یا مهمونا یه جا نیان یا با همینا کنار بیان 

۲۴ نفره بگیر یه ۶ نفره هم بگیر برا استفاده روزانه ات آرکوپال دور طلایی الان میگیرن بیشتر من خودمم می ...

من آرکوپال ازین گل دارها قبلا برام مامانم گرفته بود الان چون قدیمی شده گذاشتمش برای مصرف خودمون

برای مهمون هم میخوام ارکوپال بگیرم دور طلایی هم چینی

چینی خودم دوس ندارم زیاد ولی انقدر میگن چینی برا مهمونه شیکه فلانه نگیری حرف در میاد