2777
2789
عنوان

پسره با من کات کرد😂❗

448 بازدید | 27 پست

بچه ها من واقعا دست خودم نیست

ولی تو رابطه ام یکم سمی ام

مثلا اگه براز علاقه کنم بهش

فرداش بلاکش میکنم سر چیز مسخره

چون میترسم حالا که علاقه امو نشون دادم از من زده بشه

یا خیلی مغرورم

میترسم غرورم خورد بشه علاقه ام نشون دادم

خودم زودتر بلاک میکنم کات میکنم که کسی نخواهد منو پس بزنه

بعد پسره گفت خیلی دوستت دارم

خیلی خوشگلی

ولی ترجیح میدم روان ام آروم باشه

و رابطه امون بهم زد

البته قبلش من بلاکش کردم سر به مسئله ای

حسم میگه یکم آروم بشه باز برمی‌گرده

ولی

یعنی جدی پسرا میرن با یه دختر خیلی معمولی 

که فقط مثل من نباشن؟ 

پس چرا همه روانشناس ها میگن پسرا از دختر آویزون که خیلی ابراز علاقه کنه خوششون نمیاد

خواهر مگه نگفتی دیگه نمیری تو رابطه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۶ ماهنمی‌دونستم از تو اجازه بگیرم

😂😑 باشه نکشمون حالا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

آره بعد پسره فکر می‌کنه من دوستش ندارمیا. من بازی روانی درمیارم

خب خودت اگاهی سعی کن جلوش بگیری منم مثل شماها بودم من به دوستان عادیمم اجازه نمیدادم صمیمی و نزدیک شیم یا خودم زودتر قطع ارتباط میکردم