2777
2789

شاید اولش راضی باشی ولی بعداً میفهمی اشتباه کردی خرج کن گلم حالا اگر میخوای کمکش کنی مراسم کوچکتری بگیر و طلای کمتر اینکه خود شما داری درسته و میگی نمی‌خوام و احساس نیازی ندارم ولی اولش شاید فکر کنه لطفه ولی بعدش میشه وظیفه و اون اصلا قدرت رو نمیدونه اصلا هر کی این کارو کرده پشیمونه پسری که قدر این دختر رو بدونه و بعدا که به جایی رسید براش خرج کنه کمه اصلا سوزن توی انبار کاهه اکثرا میگن وظیفت بوده و بهت بی احترامی میکنن

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنین عروسی جواهره، باید ایشون رو روی چشم نگه داشت.

اره که بعدا هم هر چی شد بگی ارزون اومدی حرف نزن. خونه و ماشینم بزنی به نام مامانت 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بزرگترین عادت  مردان بعد از رسیدن به موفقیت در زندگی این است که دوست دارند با زنانی غذا بخورند که هرگز با آنها گرسنگی نکشیده است.》تَشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ید‌‌‌

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

همیشه آدم های خوب و بد هستند. از هر دو جنس زن و مرد، به تعداد مساوی.

مساوات در این مورد؟؟

صدها سال نوری با هم تفاوت دارن زن و مرد از این لحاظ

نمیگم زنا خیلی خوبن هااا

زنا هم عادتای بد مختص خودشونو دارن

نمیگم فرشتە و ملائکە ن

ولیییی تو این یکی مورد مردا دست زنا رو از پشت بستن

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

خب چرا سختش میکنید؟

اصلا ازدواج نکنید اگه آنقدر بده اگه هم پشیمونی که جدا شو 

من صرفا با استارتر نبودم کلی گفتم 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

مساوات در این مورد؟؟صدها سال نوری با هم تفاوت دارن زن و مرد از این لحاظنمیگم زنا خیلی خوبن هااازنا ه ...

مرد هایی که صفت بد دارند به چشم اونا نمیاد. مثال، همکاری داریم که متاهل هست و به زن های دیگه نگاه می‌کنه. به نظرش چون زن داره کار بدی نمیکنه.

احتمالا صفت های بد بعضی از خانم ها به چشم شما نمیاد. بدی مرد ها به چشم خانم ها بیشتر دیده میشه، بدی خانم ها هم توی چشم مرد ها بیشتر دیده میشه.

اگر چنین شخصی رو انتخاب کردید. این نباشه چیز دیگه ای رو بهونه می‌کنه که آسیب بزنه.

۹۹درصد مردا نمک نشناسن. تا به پول و پله و مقام میرسن یادشون میره وقت نداری کی کنارشون بوده نمونش خیل عظیمی از بازیگران و مردان مطرح دنیا که تا به پول و شهرت و مقام رسیدن شلوارشون ۲تا شد

اسی هر زن ومردی به طرف نقابلش یاد میده که باهاش چجوری برخورد بشه

ازقدیم گفتن زنی که خرج نداره ارج نداره

مردا تشنه ی حس تامین وشکوهند 

یعنی اینکه زن ازش درخواست ونیاز کنه وهم زن مردشو محترم وگرامی بداره

واینم یادت باشه مردا حافظه ی به شدت کوتاه مدت ددرند ویادشون نمیمونه که طرف مقابلشون چ بطفی بهشون کرده

پس فداکاری بیجا نکن اینکه خودم دارم ودیگه نیازی ندارم نمیشه 

پس به صرف اینکه خودم بی نیازم واز شوهرم لیچی نمیخوام با این دیدگاه وارد زندگی نشو چون ذات نرد اینه که یه کاری برای کسی انجام بده واحساس قدرت میکنه میکنه وقتی تیاز یه نفر رو تامین کنه

شما به دل خودت طلا وعروسی نمیخوای یا بخاطر همسرت؟

یه عروسی جمع وجور وساده درحد لباس ومهمونی بین دوست وفامیلای نزدیک ویه سفر ویه طلای کم به جایی بر نمیخوره ودر حد ۴۰۰ میلیون هم جمع میشه

خودتو کوچیک نکن

نزار کس دیگه درخواست نیاز داشته باشه از همسرت اگر برای شما خرج نکنه ب ای دیگری میکنه

موفق باشی وخوشبخت

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

۹۹درصد مردا نمک نشناسن. تا به پول و پله و مقام میرسن یادشون میره وقت نداری کی کنارشون بوده نمونش خیل ...

۹۹% ؟ این دید غیر واقعی هست. با این استدلال میشه ادعا کرد ۹۹% زن ها بی وفا هستند و از مرد ها بخاطر ثروت استفاده ابزاری میکنند. 

به نظر من حداقل نصف زن و مرد های کشور ما شریف هستند.

این جنگ های جنسیتی سودی ندارند.