2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنین عروسی جواهره، باید ایشون رو روی چشم نگه داشت.

خب خودم همه چی دارم کلی زیور الات و پول و ماشنین  پارتنرم میگ ۱ ملیارد هزینه اینا میشه گفتم خب نگیر میخاستم بدونم دیدگاه بقیه چیه

وضعش متوسطه چون بتونه طرف خونه بخره

بنطر من طلا نخره اشکال نداره ولی عروسی رو شخصا موافق نیستم .

اگرم خونه بخره باید به اسم دو طرف باشه 🙂💕

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

چنین عروسی جواهره، باید ایشون رو روی چشم نگه داشت.

جسارت نباشە داداش

مردا خیلی نمک نشناسن

خیلی بیشتر از اون چیزی کە فکرشو بکنی

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

خب خودم همه چی دارم کلی زیور الات و پول و ماشنین پارتنرم میگ ۱ ملیارد هزینه اینا میشه گفتم خب نگیر ...

اگر همه اینطوری فکر می‌کردند. یعنی نصف پول یک خونه رو برای یک شب خرج نمی کردند. برای جلب رضایت عمه ها و خاله ها این رسم های طلا رو یک به یک اجرا نمی کردند. همین وام ازدواج با ۲ تا وام دیگه کافی بود که اکثر زوج ها خونه دار باشند و تا ۱۰ سال آواره نباشند.

خب الان یا سال بعد نمیتونه ولی بعدش وضعش خیلی اوکی میشه

خونە بخرە بە اسم خودشە یا شریکی؟؟

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

خب خودم همه چی دارم کلی زیور الات و پول و ماشنین پارتنرم میگ ۱ ملیارد هزینه اینا میشه گفتم خب نگیر ...

از اون خونه سهمي هم بنام تو ميشه؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بله ارزش خودشو پایین میاره فردا ازش توقع دارن سر همه چی کوتاه بیاد یه سرکوفتی هم میشنوه که مفت و مجا ...

تاپیک اخرم بحث همین بود 

خواستگارم ک عشقمم بود بم‌میگه مگه تو کالایی ک ارزشت با پول باشه چرا میگی مفت و مجانی(حرف اون بیشعوره)

وضعش متوسطه چون بتونه طرف خونه بخره

خونه بخره به نام کی؟؟ بببین از من به تو نصیحت دل نسوزون که دلتو بدجورررر میسوزونن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو