بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنطر من طلا نخره اشکال نداره ولی عروسی رو شخصا موافق نیستم .
اگرم خونه بخره باید به اسم دو طرف باشه 🙂💕
من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌
خب خودم همه چی دارم کلی زیور الات و پول و ماشنین پارتنرم میگ ۱ ملیارد هزینه اینا میشه گفتم خب نگیر ...
اگر همه اینطوری فکر میکردند. یعنی نصف پول یک خونه رو برای یک شب خرج نمی کردند. برای جلب رضایت عمه ها و خاله ها این رسم های طلا رو یک به یک اجرا نمی کردند. همین وام ازدواج با ۲ تا وام دیگه کافی بود که اکثر زوج ها خونه دار باشند و تا ۱۰ سال آواره نباشند.
خونه بخره به نام کی؟؟ بببین از من به تو نصیحت دل نسوزون که دلتو بدجورررر میسوزونن
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو