2777
2789
عنوان

بهترین دکتر جراح سینه تهران کیه

134 بازدید | 9 پست

اگه خودتون تجربه جراحی سینه دارین یا اطرافیانتون و از نتیجه عمل راضی بودین ممنون میشم اسم دکتر رو بهم بگین

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نازی معینی ۳ سال پیش رفتیم

خیلی دکتر مهربون باوقار مودب کاربلند در عین حال حرفه ای

۷ سال برای سینه مادرم این در و اون در زدیم هردکتری ی چیزی میگفت یکی میکفت توده خوش خیمه یکی میگفت بدخیمه یکی میگفت شیر مونده یکی میگفت عفونته هرکی هرچی عشقش میکشید میگفت ی دکترم به جای اینکه درمان کنه بخاطر پولش گفت بیا برای زیبایی عملت کنم خوب میشی

تا ناچار رفتیم تهران پیش دکتر معینی عزیز درجا سونوگرافی اورژانسی دادن در دو روز کارمون حل شد گفت هیچی نیست استرسه و وزنش بالاست

یعنی اووووون همه گرفتاری هیچی نبود🤧 الانم حالش عالیه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

نازی معینی ۳ سال پیش رفتیمخیلی دکتر مهربون باوقار مودب کاربلند در عین حال حرفه ای۷ سال برای سینه ماد ...

خدا رو شکر عزیزم ایشون علم و دانشش بالاس ولی من سراغ جراحی میگردم که جراحی رو خوب انجام بده و خیلی ماهر باشه

خدا رو شکر عزیزم ایشون علم و دانشش بالاس ولی من سراغ جراحی میگردم که جراحی رو خوب انجام بده و خیلی م ...

فکر کنم خانم معینی فوق تخصص جراحی زیبایی ام دارن ی تحقیق کنی فکر کنم متوجش بشی 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

فکر کنم خانم معینی فوق تخصص جراحی زیبایی ام دارن ی تحقیق کنی فکر کنم متوجش بشی

مرسی عزیزم حتما در موردش تحقیق میکنم