2777
2789
عنوان

طناز چجوری گوشت چرخ کرده خام میخوره😐😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وقتی میبینمش💩 میگیره

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

اه چندش🤮🤮🤮🤮

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

از خوک جماعت انتظار چی داریییی

وای اصلا شنیدم حالم یجوری شد اون تعریف میکرد شاهین عقق میزد گمونم یاد بوسه های عاشقانشون افتاد😂

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

با چیزایی که میره جلو بیشتر میشناسم که چجورین شاهین روغن قایم میکرده چیپس قایم میکردهاینکارا چیه

وای چرا قایم میکرده😐

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

یبارم داشت غذا درست میکرد با ناخوناش گوشتو برگردوند🤢

نهههه🤮

منم مرغو خام میخورم اگه مقدارش کم باشه گوشتم یه بار اومدم امتحان کنم ولی برعکس مرغ خیلی بدمزس خامش

وای مرغ خام که حتی میگن بعد تمیز کردن دست و خوب بشورید جون باکتری زیادی داره که با پختن میره

منم مرغو خام میخورم اگه مقدارش کم باشه گوشتم یه بار اومدم امتحان کنم ولی برعکس مرغ خیلی بدمزس خامش

خدایی مرغ هنوز فرق میکنه تا گوشت چرخی🤢