2777
2789
عنوان

طناز چجوری گوشت چرخ کرده خام میخوره😐😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 60 پست
وای چرا قایم میکرده😐

والا نمیدونم 

همین قسمت که پخش شد علی تو برنامه گفت همه میگفتن آبروی ایرانی بردی میگفتن اصفهانی ها خسیسن ولی اشتباه گفتن همچین چیزایی میگفت

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مرغ خام که حتی میگن بعد تمیز کردن دست و خوب بشورید جون باکتری زیادی داره که با پختن میره

دقیقاا باکتری سالمونلا داره

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

والا نمیدونم همین قسمت که پخش شد علی تو برنامه گفت همه میگفتن آبروی ایرانی بردی میگفتن اصفهانی ها خس ...

واییییی

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

با چیزایی که میره جلو بیشتر میشناسم که چجورین شاهین روغن قایم میکرده چیپس قایم میکردهاینکارا چیه

فقط رابطش که با محدثه به خاطر کلوچه نادری بهم خورده بود من برگام ریخته بود😂

مردا تو تایپکم نظر ندن و ریپ نزنن🚫

منم میخورم خوشمزه است واقعا نه خیلیها در حد ناخنک

ن نگو ترخدا😬😬😬😬

فقط رابطش که با محدثه به خاطر کلوچه نادری بهم خورده بود من برگام ریخته بود😂

وای جریان این چی بود من نفهمیدمشش😂

بخدا خیلی عجیبنمگ کلوچه یادت رفته محدثه هی میگفت

ن اینو ندیدمشسش چیشد

وای جریان این چی بود من نفهمیدمشش😂

این رفته برا یکی کلوچه نادری خریده بعد این محدثه نمیدونسته یدونه ازشون خورده جلو رفیقاشو و داداش اشک دختره رو دراورده

وای مرغ خام که حتی میگن بعد تمیز کردن دست و خوب بشورید جون باکتری زیادی داره که با پختن میره

نمی گم زیاد ولی اندازه ی نوک انگشت میخورم و خوشمزس مثل پنیر پیتزا خامش  رو بیشتر دوست دارم

اونجا که شاهین میگن محدثه کلوچه هامو خورده و دعوامون شده و فلان بهش گفتم کلوچس خب دست نزن مهبد میگفت فلان فروشگاه کلوچه داره😂😂😂😂😂

عاشق مهبدمممم😂