2777
2789

شوهرم نزدیک به یکسال بیکاره کارش بناییه کار نیست دوتا بچه معلول دارم خسته شدم از بس بی پولی کشیدم نمی‌دونم چرا هیچ کاریمون درست پیش نمیره همش گرفتاری داریم شوهرم قبلاً اعتیاد داشته حالا هم که خوب شده میترسم سر این مشکلات دوباره برگرده وام گرفتیم نیسان بخره شغلشو عوض کنه نامه خرج شدو من موندم یه عالمه بدهی خواهش میکنم راهنماییم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کار انلاینی چیزی نمیتونی بری ببینی چطوره؟ سایتای کاریابی رو چککردی؟ همسرت هنر دیگه ای نداره که به جاش توی اون حوزه کار کنه؟ و یه چیزی دیگه اگر امکان جابجایی شهرتون رو دارین پیشنهاد میدم سمت یزد وشهرای اطلفش مثل اردکان و میبد برید. ما چند تا از اشناهامون تو این شهر اومدن کار کردن تو کارخونه های کاشی و همشون خونه دار و ماشین دار شدن. شهرش واقعا مذهبی و متدینه اما دختر عموی پدرم دقیقا شوهرش مثل همسر تو بنا بود و بیکار. تو این شهر الان خونه دارن و یه سمندم خریدن بعد یه سال

عزیزم کار انلاینی چیزی نمیتونی بری ببینی چطوره؟ سایتای کاریابی رو چککردی؟ همسرت هنر دیگه ای نداره که ...

مگه چقدر درآمد دارن احتمالا باید آشنا داشته باشی که بری 

عزیزم من اشتباه متوجه شدم😌بچه هام یکی 12 ویکی 10سالشه سنشون کمه

ای جانم 

بازم سلامت باشن

بچه هستن

معلول گفتید یعنی میتونن راح برن؟  ازییت نمیشید واسه من فکر میکنم کمی سخته