2777
2789

من ترم پیش زمان انتخاب واحد سایت خیلی ادا درآورد و ده دقیقه دیرتر وارد سایت شدم و همه استادا پر بودن، میشه بگین اینایی که همون اول میرین سایت و زود انتخاب میکنین چیکار میکنین؟ میترسم این ترم هم اوضاع خراب بشه دیر وارد سایت شم

با گوشی میری؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

اموزشیار افتضاح ترین پدیده زندگیمه😑

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه دقیقه قبل انتخاب واحد تو سایت باش 

بلافاصله که موقع انتخاب واحد شد شروع کن به برداشتن درس

درس هایی که فکر میکنی زود پر میشه رو اول بردار

من اینطوری میکنم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
سه دقیقه قبل انتخاب واحد تو سایت باش بلافاصله که موقع انتخاب واحد شد شروع کن به برداشتن درسدرس هایی ...

توی صفحه اصلی منتظر بمونم و بعد روی گزینه انتخاب واحد بزنم؟

توی صفحه اصلی منتظر بمونم و بعد روی گزینه انتخاب واحد بزنم؟

اره

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
واقعا😭😭از الان رعشه افتاده به تنم

چندم انتخاب واحد داری؟ 

مال من  برای شهریم ارور میده 😑

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
۲۶ ام، متاسفانه مال من ارور نمیده نشون میده😭😂مجوز انتخاب واحد رو ثبت کردی؟

هنوز که مجوز نیومده که

سایت دانشگاه من اموزشیار نیست اما سعی کن با سیستم بری برای اینجور سایتا کامپیوتر و لپتاپ بهتر جواب میده. و اینکه چنددقیقه قبل تو سایت باش زمانش که شد سریع رفرش کن. قبلشم لیست کرده باشی روی کاغذ چیزایی که میخوای تا اون وسط فکر نکنی فقط بزنی

مجوز انتخاب واحد رو از قبل میگیری؟ 

شهریه رو از قبل پرداخت میکنی؟ 

اگه اینا رو بذاری تایم انتخاب واحد که عملا دهنت سرویسه 

نتتم باید خوب باشه 

ولی سایتو نمیشه کاریش کرد هزار بار به بهانه های مختلف میندازتت بیرون شانسیه تا حدودی