2777
2789

شاید با این تایپک خیلیا قضاوت کنن یا بهم حرفای چرت بزنن ولی میگم من بابام ادم بیخودی بود که بی نهایت بی نهایت دل منو شکست تو زندگیش حرفای زشت بهم زد بهم سختی پول داد خیلی منو مامانم اذیت کرده تو زندگی خیلی زیاد همیشه خدا من میگفتم خدایا به درد دچارش کن که درمان نداشته باشه همیشه همیشه از ته دل نفرینش میکردم میگفتم خدایا تا زندم جلوی چشای خودم تاوان پس بده من جواب این دل شکستنا با چشم ببینم تا الان که یکماهه افتاده تو خونه(تایپک قبلمم گفتم) به دردی دچارشده که باید 500ملیون پول بده عملش کنن ایا خوب بشه یا نشه و حالا علاوه بر اینکه شبانه روز از درد فریاد میزنه حتی50تومنم نداره چه برسه500ملیون که بخواد عمل کنه الان همه خانواده اذیت میشیم زجر میکشیم ولی من دارم با چشمای خودم دعاهای که کردم لحظه هایی که دلم شکوندو من خار کرد باهام مث یه بچه غریبه رفتار کرد هزارتومن نمیداد من تا چشم به دست خالم دایی زنداییم نباشه میبینم🖐🏻میخام بگم شمام بسپرین خدا خودش قشنگ جوابتون میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چی بهت گذشته امااگرمیتونی باباتوحلال کن ازش بگذر  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حالا یه چیزی که خودم بارها بهش رسیدم اینه که  نفرین کردن مثل ترکیدن یه نارنجک کنار اون طرف هست کلی آسیب می بینه ولی همیشه ترکش های اون نارنجک به ما هم برخورد می کنه 

الان همون پولی که بعدها می تونست صرف شماها بشه باید خرج دوا و درمان بابات بشه!  و باید تا مدت ها درد کشیدن و مریض داری بابات تحمل کنی! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

کارما وجود داره من بارها و بارها تو افراد مختلف دیدم حتی خودم گرفتار شدم از حرفی که فقط از دلسوزی زدم

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

نمیدونم چی بهت گذشته امااگرمیتونی باباتوحلال کن ازش بگذر

هرررررررررررگز حالا حالا باید طعم خاری کوچیک شدن بکشه تا بفهمه منو مامانم چه بهمون گذشته