2777
2789
به جدی جلو اونا میگفتم ماشین ما هست ما باید بگیم کی برونه یا نه؟!ینی یه نفر خودش شعورش نمیکشه بچس اج ...

ببین من هم بودم شاید می‌ترسیدم یه تازه‌وارد تو جاده‌ی خطرناک رانندگی کنه، جدی می‌گفتم اشکالی نداره شما برون ولی باید از فلانی( همسرم) بپرسم ببینم نظرش چیه؟ بعدم می‌گفتم فلانی( همسرم) نظرش این بود که اینجا رو من بشینم. البته خوب باید همسرتون هم با شما هم‌نظر باشن.

دیگه اسم اینکه ماشین مال ما هست و ماشین به نام بچمه و ... نمیاوردم، نه شوخی و نه جدی🌹

باید شوهرت جلو مادرش و دداداش قشنگ تو جمع بگه .اول اجازه از زنم باید بگیرین.ماشین مال اونه یا هرچیزی

کلا یه مدلی برادر شوهرم و مادر شوهرم حسادت دارن ماشین رو از اول به نیت من گرفتیم به اسم دخترم کردیم به دلایلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من هم بودم شاید می‌ترسیدم یه تازه‌وارد تو جاده‌ی خطرناک رانندگی کنه، جدی می‌گفتم اشکالی نداره ش ...

شاید تو پیام درست حسابی نمیشه منظور رو فهموند اون یه تیکه ک گفتم برادر زاده خیلی گذرا بود اصلا کسی هم به دلش نگرف ولی اکثرا هم به اون قسمت گیر دادین 

جاده نبود عزیزم یه کوچه خیلی تنگ و مضخرف بالا پایین داره پدر شوهرم اصلا نمی‌خواست بده برادرشوهرم چون خب وضعیت رانندگی اونو میدونه از اولش مخالف بود حتی میگم الکی گف سویچ اینجا نیست که منصرف بشه 

ولی تیکه و شوخی فقط یکبار قشنگهبه دفه دوم بکشه میشه خالی کردن حرصشمام فقط خواستی حرصت رو خالی کنه چق ...

غریبه نیستن اصلا .اونا هم اخلاق این بیشعور رو می‌دونن چیزی که اذیت کنندس اینه که کاش اونا دعوای مارو نمیدیدن خوشم نمیاد وگرنه اگه اونا نبودن حقش بود 

ولی تیکه و شوخی فقط یکبار قشنگهبه دفه دوم بکشه میشه خالی کردن حرصشمام فقط خواستی حرصت رو خالی کنه چق ...

وقتی کسی به زبون آدمیزاد چیزی رو نمیده مجبوری لااقل با شوخی بگی خودشم نفهمید پدرر مادرش بفهمن