2777
2789

می‌خواستیم من و مادرشوهرمو برادر شوهرم که ۹-۱۰سال ازم کوچیکتره بریم جایی برادر شوهرم گف من فلان ماشینو میرونم پدر شوهرم گف سویچش اینجا نیست (نمیخواست اون برونه )بعد گف آخه الان چطور میشه منم اینجا نیستم چطوری میرین گفتم بخواین من میارم سویچ اینجا نیست؟پدرشوهرم اون موقع گف عه راست میگه، چراسویچ اینجاست!مادر شوهرم بهش برخورد ک چرا این(پسرش) میگه میگی نیست پس ؟!پدر شوهرم گف نمی‌خوام اون برونه سخته اینا (جایی بودیم که راهش باریک و مضخرفه برادر شوهرمم تازه گواهینامه گرفته اکثرا هم پیش باباش رونده )ولی خب پدر شوهرم طبق عادت همیشش هی نگران بود میتونین از اینجا ببرین گفتم بابا خیالت راحت من بدتر از ایناشم رفتم

برادر شوهرم گف این چطور میتونه(دقیق جملش یادم نیس )منم گفتم چون دیگه ماشین من شده عادت کردم اونجا به شوخی و خنده گفتم اجازه گرفتی حالا؟گف زنگ میزنم به داداشم اجازه میگیرم منم گفتم مال اون نیست از برادر زادت اجازه بگیر به اسم اونه(تیکه و شوخی قاطی شد چون خب بهمم برخورده بود اصلا آدم هم حساب نمی‌کرد انگار نه انگار ماشین ما هست قشنگ میگف من میبرم از سمت خودش)

بعد پدر شوهرم گف تقسیم بندی کنین موقع رفت یکی ببره موقع برگشت یکی بیاره خلاصه قبول کردیم با شوخی خنده گذشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع رفتن شد یکم برادر شوهرم سر به سرم گذاشت جورابای بو دارشو گرفت جلوی دماغم منم بدم میومد حتی یه لحظه خورد به دهنم حرصم گرفت!

بعد حاضر شدم رفتم سویچ رو بردارم دیدم آقا ورداشته رفتم گفتم تو ورداشتی بده با خنده اینا گف نه نمیدم رفتیم خونه یکی از اقوام همسرم که همسایه مادر شوهرم ایناست گویا اون هم با دخترش قرار بود با ما بیاد اومدم پیش برادر شوهرم گفتم جا نمیشیم ها بده به من گفت نه!

فامیلشونم شنید حرفمونوگف ما خودمون بریم جا نمیشیم گفتم نه بابا فلان 

مج

موقع رفتن شد یکم برادر شوهرم سر به سرم گذاشت جورابای بو دارشو گرفت جلوی دماغم منم بدم میومد حتی یه ل ...

خب جادمیشدین که سه نفر شما دو نفر اونا در کل چقدر بهم دیگه گیر میدین چقدر بد رفتاری میکنین جفت تون یعنی چی از برادرزاده تا اجازه بگیر ماشین به اسم اونه 

مجدد خواستم گف نه گفتم بده دیگه به داداشت میگم ها این بهش برخورد چون از داداشش میترسه (تنها بودیم کسی نبود )

یکم بعد مادرشوهرم رفت حاضر بشه اون فامیل و دخترش اومدن حیاط وایستادن اینجا دیگه قبول کرده بودم برونه (هرچند ته دلم میترسیدم راضی نبودم )اومدم با خنده گفتم بده لااقل ماشین رو تا دم در بیارم اینجا وایستادی همه منتظرن یهو دیدم قاطی کرد بار آخرت باشه به من میگی اجازه بگیر اینا فلان فلان سویچ رو پرت کرد جلوم اینجا من قاطی کردم گفتم هچ ادب نداری (سویچ رو بد انداخت نزدیک بود بشکنه)چی میشه من به داداشمم میگم اجازه بگیره این حرف بدی نیست مادر شوهرمم گفت مگه برا ماشین داداشش باید اجازه بگیره گفتم معلومه اونا هم کامل شنیدن حرفامونو (اینجا میگم کاشکی چیزی نگفته بودم )ولی هر دفعه چیزی نمیگم بی ادبیش ادامه داره به همسرمم که بعدا میگم میگه دیوونه شده در همین حد گاها هم باهاش حرف میزنه فایده نداره ولی البته الآنم بد نشد زیا

دیگه من بعد باهاش سرسنگین تر میشم حد خودشو بدونه 

بعد با حال بد رفتم ماشین رو آوردم ضربان قلبم بالا ب

ود 

والا وفتی یه خانم با یه پسری که ۱۰ سال از خودش کوچک تره دعوا میکنه به نظرم مشخصه که کی اینجا رفتار اشتباهی داشته!

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
خب جادمیشدین که سه نفر شما دو نفر اونا در کل چقدر بهم دیگه گیر میدین چقدر بد رفتاری میکنین جفت تون ی ...

اونو به تیکه گفتم بهش چون بدون اجازه از اول میگف من میرونم اینجا اصلا بهش برنخورده بود 

دونفر از مسافرا هم  سنگین وزن بودن

کی؟

قطعا تو!!!!!!!!

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
مجدد خواستم گف نه گفتم بده دیگه به داداشت میگم ها این بهش برخورد چون از داداشش میترسه (تنها بودیم کس ...

تقصیر تویه زیادی گیر دادی روش به خودت باز کردی انگاری دلت می‌خواسته به مهمانان بفهمونی منم بلدم رانندگی کنم کسی که گواهینامه داره جاده رو رمیرونه میگی بده ماشین تا جلوی در بیارم خب حق داره غرور داره یا پدر شوهرت گفته برسونین تازه تو میگی به داشت میگم یا از برادر زاده ت اجازه بگیر هیزم ریختی بعد میگی من چیکار کردم

قطعا تو!!!!!!!!

شما اصلا در جریان نیستی این بچه پررو خیلی لوس تشریف داره دانشجو هم شده ولی انگار نه انگار 

یه رفتارایی که نگم اصلا 

این میشه گفت اولین برخورد جدی من بود باهاش بقیشو با شوخی خنده رد کردم 

تقصیر تویه زیادی گیر دادی روش به خودت باز کردی انگاری دلت می‌خواسته به مهمانان بفهمونی منم بلدم رانن ...

گواهینامه تازه گرفته چطوری جاده برونه یه چیزی میگینا به زور رانندگی می‌کنه