2777
2789
شرایطت خوبه بنظرمن میتونی فقط بدیت اینه که نگاه بقیه برات مهمه،چرا باید اینطور بلشه!وقتی توان مالی و ...

آره بدیم خیلی بده

نه تو این موضوعات

تو همه یموضوعات بده 

من مشکلی تو زندگی ندارم(به غیر از بیماری برادرم)

و نگاه بقیه که مدام بش فکر می کنم آرامشم رو میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاهتون به خانومی که سه تا بچه داره چیه

شغلت چیه

طی ۹ سال زندگی تقریبا ۲ سالش حامله بودی ۲تا بچه شیر داده باشی ۴سال شیر دهی داشتی

یعنی سر جمع طی ۹سال ۶سالش ب امورات بچه گذشته ، بازم بچه میخای دمت گرم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

هیچی به خودش مربوطه من یه دخترم دارم دوس دارم دوتای دیگه هم بیارم.به هیچ کسم مربوط نیس.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

باورت میشه خودمم همینم مامانم همیشه می‌گفت اینقدر حساس نباش به این قضیه آخر سرت میادفکر کنم راستش می ...

بچه ها هرچی بزرگتر میشن مشکلاتشان بیشتر میشه به الان فکر نکن هنوز کوچکن اگر دنبال دردسری بچه بیار وگرنه بچه کمتر باشه وقت آزاد بیشتر داری بیشتر به تفریح و گردشت می‌رسی 

من خودم شلوغی و دوست ندارم نگاه مردم اگه برات مهمه که نه مردم نگاه خوبی ندارن یه جور بی کلاسی میدونن ...

بی کلاسی😂پس جنیفر بی کلاسه عالمه

بچه چه ربطی به کلاس دارهدآخه 

چقدر چیپ

ببین من خودم دوتا دارم و دیگه نمیخوام. اما همه در ظاهر مخالفن تو دلشون شاید حسرت هم بخورن. به نظر دیگران توجه نکن. اماااا به این نگاه کن توان مالی داری؟ این از همه مهم تره. اعصابشو داری و اینکه با شوهرت رابطتت خوب باشه. اینجا یه خانمی زیر سی سال سه تا بچه داشت بعد به شوهرش شک خیانت داشت و احتمالا هم شکش درست بود خب سه تا طفل معصوم وسط این زندگی چه گناهی دارن

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
چه قشنگهم مادر چند تا بچه باشیهم مستقل باشی و پیشزفت کنی و تحصیل کنیهمیشه دوست دارم همچبن خانمی شم

همش با قدرت پول میشه

پول داشته باشی بچه بفرستی مهد و چاشت مهدم گرونه پول میخاد

هفته ایی ی بار کارگر بیاد جمع و جور کنه

همش پول میخاد همین

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

باورت میشه خودمم همینم مامانم همیشه می‌گفت اینقدر حساس نباش به این قضیه آخر سرت میادفکر کنم راستش می ...

ببخشید رک گفتم چون پرسیدی حس واقعیمو گفتم ،ولی تو اگه دوست داری و همه چی رو اوکیه بیار

آره بدیم خیلی بدهنه تو این موضوعاتتو همه یموضوعات بده من مشکلی تو زندگی ندارم(به غیر از بیماری برادر ...

روی خودت کار کن

اصلا بقیه مهم نیستن.

مگر که اونام درگیر بجه های تو بشن،مثلا دختری میشناسم که از صفر تا صد بچه داری پای مادرش بود

مادرش کاملا توی بچه اوردنش خودش رو صاحب نطر میدونه و گفته دیگه حق نداری بیاری!

اگر تو خودتی و شوهرت ،،پس کسی حق دخالت نداره

من ۱۸ سالمه 

۴ تا بچه ایم 

هرجا میرم هم اگه ازم بپرسن راحت و با اعتماد به نفس میگم

بقیه هم اتفاقا واکنشاشون بد نیست 

اتفاقا اون دوستام که تک فرزند یا دو تا ان خیلی راجع به زندگیم کنجکاو میشن و براشون جالب و شیرینه

همه چی بستگی به خودتون داره

ما با اینکه بابام کارمند بود و مامانم خانه دار و ۴ نفریم واقعا با افتخار زندگی می کنیم و خانوادمون بین فامیلامون واقعا خانواده موفقی محسوب میشه (از لحاظ تربیت و شخصیت و کار و تحصیلات)

میدونید الان وضعیت ایران اصلا جوری نیست که حتی با داشتن این شرایط بچه اورد

یکی از دوستام پدرش تاجره خواهرش مهاجرت کرده و تو یکی از بهترین محله های تهران ساکنن و هرچیزی بخواد براش فراهمه

ولی حالش به شدت بخاطر شرایط الان ایران بده

با اینکه تو رشته ی خوبی تحصیل کرده ولی اصلا امیدی به آینده ی ایران نداره

الان میگه یا باید برم و دور از خانوادم باشم یا بمونم و عذاب بکشم

واقعیت هم هست..شرایط زندگی تو ایران اصلا نرمال نیست..انگار داریم تو آخر زمان زندگی میکنیم

🦦