2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌عزیزم

امیدوارم موفقیت هاتون روزافزون باشه

با شرایطی که گفتی و البته اینکه خودتم‌تمایل داری میتونی بچه سوم‌رو هم بیاری.. کاری هم به نگاه دیگران نداشته باش.. برا دل خودت زندگی کن نه برا حرف مردم.. اون‌چیزی رو ک میتونی و تواناییش رو داری و دلت میخواد انجام‌بده

اگر تمام اینهایی که نوشتی درست باشه آدم شاغل و اهل مطالعه و روشنی باشی میدونی نظر دیگران اصلا اهمیتی نداره و نمیدونم چرا نظرخواهی کردی 

چون هر کسی از دید خودش و شرایط محیطی خودش فرهنگ شهر و خانواده خودش نظر میده 

از دید من اصلا قشنگ نیست خیلی هم بد هست سه تا بچه داشتن 

از دید یک خانومی که تو شهرستان همه سه چهار تا دارن خیلی هم عالیه 

من خودم با داشتن پول و تحصیلات و شغل خوب باز با فرزند آوری مخالف بودم بچه هم نیاوردم مسلما خوب من میکم خوب نیست این شرایط من و فرهنگ و نگرش من هستش 

نگاهتون به خانومی که سه تا بچه داره چیه

نگاهی که به خودم خواهم داشت تا ۱ ماه اینده ان شالله 

حرف مردم به هیچ چیت نباشه عزیزم مگه مردم میخوان بچه های شما رو بزرگ کنن یا خرجشون رو بدن، وقتی از تربیت خودت مطمئنی باقی حرف ها حاشیه است 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

اتفاقا خیلی بهتره

هم برای خود بچه ها خیلی بهتره

هم برای شما 

حتی برای نوه هاتونم بهتر میشه چون دایی یا خاله یا همه یا عمو میتونن داشته باشن 

اصلا به افراد دیگه کاری نداشته باشید

زندگی شما هست 

به بقیه چه، 

اگ از حرف مردم قرار بود بترسیم و زندگی نکنیم، پس باید خودمو میکشتیم تا حرفی برای گفتن دیگه نداشته باشن

ما از لحاظ مالی اوکی هستیم خودم شاغلم همسرم شغلش خوبه خونه ماشین داریم چهار ساله ازدواج کردیم دو سالم عقد بودیم اصلاااا نمیتونم به بچه فکر کنم یه روزی خواستم یه دونه استارتر اگر وضعتون خوبه تمام زندگیت بریز پا همون دوتا بچه و رفاه خودتون

در حس خود آواره و با حال خود بیگانه ایم 

خیلی خوبه.خداروشکر یکی بودحرف دل منو زد.

بی خیال حرف مردم.

به قول اون جمله که می‌گفت برای مردم و حرفشون زیاد ارزش قائل نباش اونا اگه روز تشییع جنازه ات بارون بیاد به هزار و یک دلیل نمیان

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس