2777
2789
عنوان

زن بودن غم داره

179 بازدید | 13 پست

سخته نه فک کن از صبح تا شب دنبال کاری تو خونه تمیز کن بشور بساب غذا درست کن به بچه برس آخر سر شوهرت یا یکی بهت بگه تو که کاری نمیکنی تو خونه ای

یه عمر حق نداری اون طوری که میخوایی بپوشی بخری آرایش کنی باید تحت فرمان باشی 

حتی برای کوچیک ترین چیز ها باید جواب پس بدی مثلا چرا نتت این ماه زودتر تموم شده

هر چند وقت یبار مثل گدا ها از شوهرت چیزی بخوای

با قوم گوسفند شوهر بسازی هرچی گفتن سکوت کنی

دلت شکست کتکتک زدن غرورت خورد کردن حق نداری به جدایی فک کنی تو زنی با لباس سفید رفتیو با کفن برمیگردی 

رویاهات چیزایی که دوس داشتی شغلی که میخواستی باید بندازی دور همش تو خونه باشی حق تنها رفتن تا سرکوچه رو نداشته باشی اما شوهرت هرجا خواست بره همش تحت کنترل باشی

نتونی یک دوست داشته ارتباطط به خاطر شوهرت از همه قطع شه 

واقعا من زندگیم انقدر بده یا نه هممون ؟

هرکی گفت چاقی اونم بخور🥲🥢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانه داری رو دوست دارم

شستن  سابیدن  بچه رسیدگی کردن    همه رو با عشق انجام میدم  منتظر تشکر یا قدر دانی هم نیستم 

چیزهای دیگس که آزارم میده

سخت اونه که تو شرایطی قرار بگیری که با روحت سازگار نیست  نه صرفا زن بودن  یا مرد بودن  

اینایی که گفتید تو این دورانی که زندگی می‌کنیم کمتر دیده میشه. 

زن برده نیست که هیچ اختیاری نداشته باشه و فقط خدمات بده و کار خونه انجام بده و اطاعت کنه .

انتخاب اشتباهی داشتی عزیز . اگه مقاومت نکنی و خودتو نجات ندی علاوه بر خودت نسل های بعدیت هم همینقدر مورد آزار قرار میگیرن . بالاخره یه جا باید مقابل بقیه بایستی و حق خودتو بگیری . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مثل گداها دقیقا همینه من خیلی رعایت شوهرمو میکنم ی ذره خرج اضافه برا خودم ندارم مامانم میاد ماهی ی بار خرید فریز مثل مرغ و گوشت که آقا کم میاره بچه رو به مهد نمیتونم بذارم چون رو آینده و درست درمون داند ندارن بعد دیروز رفته ۴۰تومان داده چشاش عمل کرده میگم قدر منو بدون حق ماهم هست میگه تو مگه تو گرما کار کردی پول خودم بوده ببین اینقدر نفهم و قدر نشناسند اینا انگار ما کلفتشونیم والا ننه هاشونم اینا رو دیگه گردن نمیگیرند مادرشوهر من ماهی ی بارم رنگش نمیزنه فقط میخواست بده بره بعد بجای قدر دانی و جمع کردن زندگی میگه مگه توکار کردی . 

اینایی که گفتید تو این دورانی که زندگی می‌کنیم کمتر دیده میشه. زن برده نیست که هیچ اختیاری نداشته با ...

بنظرم ایشون از مدت زمان رابطش گذشت ن مرد ایرانی تو طول تاریخ رفتارش عوض میشه نه زن جایگاهی چندان تغییر می‌کنه بحث انتخاب نیست ی وقتایی بحث اجباره خانوادهامون مجبورمون میکنن ک بین بد و بدتر انتخاب یا اصلا قرار کنیم پس زن بهش ظلم میشه و حقیقتا حق انتخابی ندارن . من خودم دوست دارم کار کنم ولی ن کسی رو دارم که بچه رو بذارم ن همسرم شغلش استپ می‌تونه بچه رو بگیره و حقیقتا بعد از ۱۲سال زندگی کاملا با این خانوم موافقم هستن تنهایی که شرایط خوبی دارن زیادن دورم ولی متاسفانه من از همین نقاشی هستم ک ایشون گفت و مثل خودمم زیاده