2777
2789
عنوان

امروز با صدای اذان صبح

115 بازدید | 7 پست

بیدارشدم و دو تا حاجت از خدا خواستم دوباره خوابیدم همش خواب یکی از نیت هامو دیدم که تقریبا براورده شده بود

نمیدونم تعبیرش چیه؟ممنون میشم کسی میدونه بگه

خیره دیگه،من هر خوابی ببینم اگه حالم تو خواب خوب باشه دیگه کاری ندارم به فا ل نیک میگیرم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲عجب سعادتی ممکنه نشونه باشه تا خیالت راحت باشه

خدا کنه عزیزم

اخه از تو همین سایت شنیدم اگه دعا کنی و  خواب حاجتتو ببینی یعنی براورده نمیشه میخواستم مطمئن شم تعبیرش چیه

حالا جالبه راحب اون یکی نیتم اصلا خواب ندیدم

خدا کنه عزیزماخه از تو همین سایت شنیدم اگه دعا کنی و خواب حاجتتو ببینی یعنی براورده نمیشه میخواستم ...

زیاد دنبالش نباش،هرچی بیشتر پیگیری کنی اذیت میشی(منظورم خوابته) بهش فکرنکن

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

نماز صبح برا حاجت روایی و زندگی و‌گره خیلی خوبه نخوندن نماز صبح باعث میشه اکثرا مانع حاجت روایی بشه ...

اره نماز صبح خیلی خوبه برا حاحت روایی

ولی من امروز پری بودم عزیزم

خدا کنه تعبیرش حاجت روایی باشه چون تا خوابیدم همش خواب نیتمو میدیدم