2777
2789
عنوان

دستور پخت مرغ کامل بهم میگین

134 بازدید | 10 پست

خودم میگم با ادویه مزه دارش کنم  بذارم سرخ بشه بعدش بپزه همسرم میگه نه بذار بپزه بعد سرخش کن  یک روش دیگه هم هست مزه دارش کنم بذارم توی فر آخرش روسو بردارم بذارم طلایی بشه نظر شما چیه برای مزه دار کردن مرغ هم فقط ادویه و پیاز دارم 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

زعفران هم دارم 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند مدل مرغ بلدم درست کنم با طعم و عطرای مختلف

هر کی هم خورده خوشش اومده

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

مزه دار کن 

کف قابلمه پیاز بچین 

مرغا رو بچین رو پیاز 

هویج و فلفل دلمه بریز روش 

یه قاشق رب و اب و زعفرون و ادویه اضافه کن 

بزار کامل بپزه 

بعد مرغا رو در بیار سرشون کن 

با دور چین سیب زمینی سرخ شده 

اب مرغ هم جدا سرو کن 

من ان مدلی درست میکنم مرغ خیلی خوشمزه میشه

اول مرغ بهش زعفرون میزنم بعد سرخ میکنم

توی یک قابلمه دو تا پیاز متوسط خلالی میکنم 

روغن می‌ریزم 

چند تیکه سیر و فلفل دلمه خلالی و چند تا گوجه هم جلقه ای میکنم نمک فلفل زردچوبه هم میریزم 

مرغ هاهممم میچینیم 

آب نمیریزم با حرارت کم میزارم تقریبا چهل دیقه بمونه پیاز خودش آب میندازه 

بعد کاملا آب پیاز خشک میشه کاراملی میشه و جا میوفته حیلی عالی میشه

هر کاری میکنی بوی زهمش بگیر من خیلی حساسم با زردچوبه و چوب دارچین و برگ بو میزارم قبلش بجوشه قشنگ کش ...

من همیشه برای بوی زهم مرغ بعد اینکه مرغ تیکه تیکه کردم خوب میشورم بعد میریزم تو قابلمه بهش یه کوچولو نمک یه تیکه سیر و نصف پیاز خلالی اضافه میکنم و اجازه میدم چند دیقه بجوشه و رنگ مرغ عوض که شد آب ک  با محتویات کف اینا کلا میریزم دور 

خود مرغ دونه دونه میشورم تا چیز هایی که مثل کف چسبیده ازش بره دور

بعد مرغ یا سرخ میکنم یا مزه دار میکنم درستش میکنم دگ اصلا بوو نمیده

من مدلای مختلف درست میکنم دوتاش که متفاوتن یکی با کره و یکی دودی هست

-1مرغ رو خوب میشورم،  پیاز خلالی میکنم یکم تفت میدم در حدی که پیاز شیشه ای بشه بیشتر نه بعد مرغ رو میچینم تو دیگ و (نمک، فلفل سیاه، پودر زیره،  زعفرون،  یکی دوتام گل سرخ یا برگ گل محمدی،  دوست داشتی هل یا پودر هل هم بریز، دو سه حبه سیر سالم میندازم )  زردچوبه اصلا نمیزنم.....  ادویه هارو روی یه طرف مرغ میزنم و دوباره مرغ رو برمیگردونم به اون طرفش هم ادویه ها رو میزنم و یه کره میندازم توش و درشو میرازم روی خیلی کم به اب بیوفته و حدود دوساعت یا یک ساعت نیم قشنگ میپزه و خوشمزه میشه،  راز خوشمزگیشم کره و پودر زیرست یجورایی مثل اکبر جوجه ست ولی یکم طعمش متفاوتره.... 

۲-مرغا رو میشورم با پیاز یکم نیم پز بشه بوی زهمش بره،  نپزه ها فقط درحدی که کف و زهم گرفته بشه،  بعد پیاز رنده شده و روغن رو میریزم کف تابه،  مرغ رو با زعفرون و ادویه مرغ و زردچوبه وفلفل قرمز و سس مایونز مزه دار مبکنم قشنگ همه جای مرغ رو بگیره میچینم کف تابه و روی حرارت کم بپزه،  بیست دقیقه قبل از اینکه مرغ رو برداری یه زغال میزارم روگاز سرخ شه تو یه ماست خوری نشکن ذغال رو میزارم تو دیگه مرغا و از اب مرغ میریزی روی ذغال و دود میکنه سریع دره قابلمه رو میبندی تا قشنگ طعم دود به مرغا بره و بعدم نوش جان😘  

من مدلای مختلف درست میکنم دوتاش که متفاوتن یکی با کره و یکی دودی هست-1مرغ رو خوب میشورم، پیاز خلالی ...

ببخشید مرغ مزه دار شده رو با پیاز ورنده و روغن بچینم کف تابه زیرش کم کنم خودش میپزه؟؟

نیاز ب آب ک نیس نه؟

ببخشید مرغ مزه دار شده رو با پیاز ورنده و روغن بچینم کف تابه زیرش کم کنم خودش میپزه؟؟نیاز ب آب ک نیس ...

عزیزم اولش کم کم کن بعد نیم ساعت ببین آب انداخته یا نه اگه انداخته بود نیم ساعت دیگه م بزاری میپزه اگه احساس کردی خشکه و نمپزه خوب نصف لیوان آب بریز نهایش مرغ پخت زیر شعله رو زیاد کن درشو باز بزار ابش خشک شه،  خوشمزگیش به اینه بزاری یکم به روغن بیوفته جوری که یه سس غلیظ باشه موادت اون حالتی