2777
2789

بخدااا خودشون باعث شدن بخاطر اینکه با خانوادم چندباری سرد برخورد کردن ی بارم نشدهداخوال پدر مادرم بپرسه مخصوصا مادرشوهر

هروقت جایی هستیم مثلا میخواد بگه نگرانه اما عمدا زنگ میزنه کجایی ب شوهرم نگرانم هرشب هرروز اینکارشه

هروقت پیششونم فقط دارن از خواهرشوهرم و بچه ش میگن

تومهمونیاشون میگه ارزش زن اینه کار کنه منم تو مهمونیا مث کلفتم

شوهرمم از بس بهشون محبت میکنه جلو چشم من بهشون حساس شدم مادرشوهرمپ ی جوری مظلوم نمایی میکنه

اصلا نمیتونم حس خوب ازشون بگیرم اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون تخ می انسعی کن خودت کم محلی کنی کمتربرو بیا

بخدا دوس دارم اصلا نبینمشون خودشون انقدر زشت کردن

حوصله شونو ندارم بدبختی اینخ تو ی ساختمونیم

بخدا از نظر ردخی روانی داغون شدم

کاش انقدر مول داشتم و انقدر شوهرم مطیعم بود میتونستم برم از اینجا

اخه هر مهمونی میرم مادرشوهرم عین ی دختر نوجون پا میشه هی کار میکنه هی کار میکنه منم روم نمیشه ب اون ...

چه ربطی داره عزیزم اندازه خودت کار کن

بعدم فقط حساس شدی عکس العمل نشون دیابت همسرت بفهمه دیگه هیچی

حالا احوال پدرت مادرتان نپرسیدم چی میشه

بالاخره یه مادر روزی یه بار و زنگ میزنه خودتا اذیت نکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بخدا دوس دارم اصلا نبینمشون خودشون انقدر زشت کردنحوصله شونو ندارم بدبختی اینخ تو ی ساختمونیمبخدا از ...

منم دوس نداشتم ببینمشون دعوا راس کردم بایکیشون
اگ میتونی جواب بده و کارم نکن چشمش کور خودش مث سگ کار کنه
واینک تو یه ساختمون هم سمه 

بخدا دوس دارم اصلا نبینمشون خودشون انقدر زشت کردنحوصله شونو ندارم بدبختی اینخ تو ی ساختمونیمبخدا از ...

وای بدترین شرایط دنیاست تو یه ساختمون زندگی کردن منم الان هستم قشنگ متوجه میشم چی میگی هر چقدرم نبینیشون حداقل صدای نکره شون رو میشنوی

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
وای بدترین شرایط دنیاست تو یه ساختمون زندگی کردن منم الان هستم قشنگ متوجه میشم چی میگی هر چقدرم نبین ...

دقیقااا مخثوصا نمیتونم شبا تنها تو خونه خودم باشم هی میگن بیل اینجا بابا من راحت نیستم 

یل وقتی مدرشدهرم نیست باید برم ور دل مادرشوهرم اخه ادم راحت نیست