2777
2789
عنوان

میشه بیایییییننن🥲🥲

241 بازدید | 35 پست

بچه ها من ناراحتم حس میکنم این مدت نمیتونم رفتارم رو خوب کنترل کنم و یذره داره از دستم خارج میشه یه ذره کلافم این چند روز و هی میترسم با مامان بابام حرف میزنم یهو صدام بالا نره گاهیم میره یهو به خودم میام میگم چیکار کردم🥲🥲

اخه خیلی دوسشون دارم برام مهم بهشون احترام بذارم 

وای این موضوع خیلی رو اعصابم 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممم واقعا منم

چیکار کنیممممم من اینهمه تلاش کردم عصبانیتم رو کنترل میکنم ولی گاهی از دستم میره کلی تلاش کردم خشمم یهو فوران نکنه 

چیکار کنیممممم من اینهمه تلاش کردم عصبانیتم رو کنترل میکنم ولی گاهی از دستم میره کلی تلاش کردم خشمم ...

منم 

نمیدونم واقعا 

یهو منم کنترلمو از دست میدم مثلا بلند میگم اههههه 

یا عصبانی میشم شدید 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
دیگ والا شرایط زندگیامون طوری شده خودمون ب زور اعصاب خودمون داریم.ولی سعی کن پدر مادر احترام بزاری ب ...

حرف بدی نمیزنم اصلا همون حرفای عادی رو گاهی عصبانی میشم 

اگه خواهرشوهرم جلو چشمم خواب نبود فک میکردم اونی 😂 ما دیشب بهش گفتیم برو روانپزشک ولی قبول نکرد

روانپزشک نمیخاد اخه یمشت قرص میکنه تو حلقت روانشناس لازمیم بخدا این کنترل نکردن خشم من برا الان نیست همیشگیه 

حرف بدی نمیزنم اصلا همون حرفای عادی رو گاهی عصبانی میشم

حق میدم.

والا من ک جفتشون از دست دادم همیشه هم تنهام منتهی تو سعی کن کنترل کنی خودتو.

من والا از هیچکس جز پدر و مادر خوبی ندیدم هر کی گفته کشکه. الان خدا رو دارم و بس

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

ولی روانم سالم نیست بخدا سابیده شده

ازمایش بده ..مشکل تیرویید وکم خونی خودش عامل بزرگ افسردگی وعصبی شدن هست

روز محشر به خدا خواهم گفت انکه از من تو گرفتی همه جانم بود