2777
2789
عنوان

بهش گفتم بیا خواستگاری بهم گففت

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش دارم.همین.🙂💔

این دوست داشتن نیست وابستگی و ترس از تنها شدنه

بهترین لطفی که در حق خودت میتونی بکنی اینه کات کنی

دنیا پره از ادمایی که با عشق و علاقه و موقعیت خوب زندگی شروع کردن تهش به پوچی رسید این دیگه از همین اول تکلیفش مشخصه

چی ؟خیانت؟ تورو ابلفض کاتش کن برهواسه منی ک امام بود شیطان و لاشی در اومد خیانتشو دیدماز الان میگم‌ت ...

از خدامه کات کنم

جرئته لامصبشو ندارم

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

مگه آدم از یه سوراخ چند بار باید گزیده بشه،آینده تو تباه نکن دوبار بهت خیانت کرده چه تضمینی هست بازم ...

و منی ک میدونم بار سومی ممکنه باشه ...

پسرا اگه دختری رو بخوان ،،،هیچی هم نداشته باشن ،بیکار هم باشن بازم میرن خواستگاری و برای بدست اوردنش ...

من همش استرس داشتم نکنه حرف بدی زدم

حق با توست چطور با خیانتش کنار اومدی/اصلا رابطه قبل ازدواج نداشته باش من اصلا ادم مذهبی نیستم ولی ادم باید برای بدن خودش ارزش قائل بشه

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم