2777
2789
عنوان

بهش گفتم بیا خواستگاری بهم گففت

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 71 پست
پس چرا باهاش موندی؟ شرایط ازدواج نداره. رابطه هم میخاد. خانوادتم بدشون میاد

گفتم فقط ی دلیل

دوسش دارم و با تموم وجودم دوسش دارم 

همین))

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرت برمیگرده برات یا اگه برگشت قبول میکنی یا ن

ن اصلأ برنمی‌گردم 

اونم نمیخاد 

هفت ماهه کات کردیم بلاکو در آورد ی هفته چت کردیم فقد آرامش رو گرفت منم تموم کردم بره 

ی چیزایی شنیدم شکر خدا تموم شد همه چی 

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

با اکاانت فیک امتحانش کردم خیانت کرد

منی ک با چشام خیانتاشو دیدمو نابود شدم

دختری ک خووودش جلو علی(پارتنرم) بهم زنگ زد بم گفت بامن شمال بود

اکسش که خودش اسکرین پیاماشونو فرستاااد و ازش رابطه جنسی میخاست 

مطمئنم بازم هستن

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

بعد خیانت دوم ول کردمدوروز مرگ و دیدم واقعا مردم رفتم دکتر گفت وابستگی روانی داری نه عاطفی و بشدت ضر ...

خب پ خیانت کرده ، اونم دو بار..... واقعا آدم بی ارزشیه، اولا که بهت خیانت کرده که یعنی عاشقت نیس دوما دروغگوعه که الکی ابراز علاقع می کنه سوما دنبال سو استفاده از توعه، تو دنبال ازدواج با همچین کسی هستی؟؟؟؟ میدونم دل کندن واست سخته چون وابستش شدی رو خودت کار کن و بدون نه تنها واسه تو بلکه برای همه سخته در اومدن از رابطه ای که دلشون وابسته شده ولی باید بیرون بیای، تموم عکساش و شمارش رو پاک کن، هر چی بهت داده رو بریز دور و حسابی خودت رو سرگرم کن حتی شمارت رو عوض کن،چن ماه که بگذره میبینی چقدر وضعت چقدر بهتر از الانه ولی باید تحمل کنی ک تموم این کارایی که گفتم رو انجام بدی و تو این مدت تنها تو اتاقت نمونی تا افکار الکی بیاد سراغت

منی ک با چشام خیانتاشو دیدمو نابود شدمدختری ک خووودش جلو علی(پارتنرم) بهم زنگ زد بم گفت بامن شمال بو ...

واقعا که 😐چرا باهاشی؟

واسه من خیلی سخت بود ولی جدا شدم با خیانتش

دست ۲ نفر کاربری

سلام عزیزم ببین اون آقا تورو نمیخواد و بهتره هر چه زودتر ولش کنی .مطمن باش وقتی خرش از پل رد بشه ولت می‌کنه.صبرداشته باش و قوی باش ومطمن باش خانوادت بده تورو نمیخوان .این راه رو من رفتم که تهش پشیمانی بود تو اشتباه منو تکرار  نکن 

امضا رو دیدی صلوات بفرست❤️❤️‍🩹ساکن ایرانم و افتخار میکنم که ایرانی هستم