2777
2789
عنوان

بچها متولد هشتاد و نه الان باید شمع چندو فوت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 49 پست
نمیدونم درسته یا نه مثلا کسی ۲۵ سالش باشه بخواد بره تو ۲۶شمع ۲۶ و فوت باید بکنه؟

فکرکنم سالی که تموم شد رو میزارن

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

چطور حساب میکنی؟

مگه از هشتادونه تا نود و نه نمیشه ده سال ؟

از نود و نه تا ۱۴۰۴ هم میشه ۵ سال و متولد ۸۹ سال ۱۴۰۴ وارد ۱۵ سالگی میشه پس باید شمع ۱۴ رو فوت کته که وارد ۱۵ بشه.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمع چندو فوت کردید؟

15 البته دی ماه تولدم بود الان دی ماه 16 و فوت میکنم وارد 17 میشم

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

شمع ۱۴

که ۱۴ رو فوت میکنه

میره توی ۱۵

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

سال 90شمع یک سالگیت رو فوت کردی400 10سالگیتالانم 14سالگی رو باید فوت کنی

دوست دخترمه ولی ممنون

میخوان سوپرایزش کنن امشب بحث شد سر شمع تولد😂

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

وا

مگه از هشتادونه تا نود و نه نمیشه ده سال ؟

از نود و نه تا ۱۴۰۴ هم میشه ۵ سال و متولد ۸۹ سال ۱۴۰۴ وارد ۱۵ سالگی میشه پس باید شمع ۱۴ رو فوت کته که وارد ۱۵ بشه.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

متولد ۸۷ که نیست ۱۷

همون ۱۵ سالش میشه 

معمولا تو این  سن یسری از نوجوونا دوست دارن سنشونو بیشتر بگن ، کلا دوست دارن بزرگتر باشن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

مگه از هشتادونه تا نود و نه نمیشه ده سال ؟از نود و نه تا ۱۴۰۴ هم میشه ۵ سال و متولد ۸۹ سال ۱۴۰۴ وارد ...

1404 منهای 1389 میشه 15 سال

یعنی 15 سال تمام 15 سال رو کامل کرده از فردا میشه 15 سال و یک روزش و همینطور 16 سالگی رو کامل میکنه

14 هیچ کجای داستان نیست