2777
2789
عنوان

بچها متولد هشتاد و نه الان باید شمع چندو فوت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 49 پست
1404 منهای 1389 میشه 15 سالیعنی 15 سال تمام 15 سال رو کامل کرده از فردا میشه 15 سال و یک روزش و همین ...

نه عزیزم اشتباه داری میگی

بزن توی گوگل "من چند سالمه" و وارد سایتش شو، متوجه میشی😁❤

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

برات زدم تو برنامه باحساب 

گفت شمع تولد بايد ١٥ باشه

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقاما همین بساطو داریممن میگم ۱۴،همسرم ۱۵،دوستاش ۱۶ خودش ۱۷🤧

نه دیگههه😂

۱۶ و ۱۷ که نیست😐😂

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

اخه مثلا ۸۹ یک سالش نبود که😭🤣مثلا رشتمم مهندسی شیمی بود کل عمر ریاضیات بودیم سر شمع گیر کردیم

سال 90 یک سالش میشده همینجور حساب کن تا 1404

90ــــــ1

91ــــــــ2

92ــــ3

93ـــــ4

94ـــــ5

95ـــــ6

96ــــــ7

97ـــــ8

98ـــــ9

99ـــــ10

1400ــــــــ11