2777
2789
عنوان

تکان خوردن گردن نوزاد

397 بازدید | 8 پست

سلام دخترم70روزش بعضی وقتا که سرپا بغلش میکنیم گردنشو به جلو عقب تکون میده مشکلی هست?

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون

عزيزجان نوزاد تا چهارماهگي نميتونه سرشو رو گردن كنترل كنه 😐شما بايد هميشه موقع بغل كردن پشت سرشو با دست نگه داري به گردنش فشار نياد😐

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

اون هنوز گردن نگرفته که بتونه کنترل کنه  و تا اون موقع  طرز گرفتنش خیلی مهمه همیشه باید مراقب سرش باشین پشت گردنشو با دست بگیرین  

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزجان نوزاد تا چهارماهگي نميتونه سرشو رو گردن كنترل كنه 😐شما بايد هميشه موقع بغل كردن پشت سرشو با ...

عزیزم بچه از چه سنی پا میگیره؟ 

منظورم اینه که وقتی زیر بغلش رو میگیریم بتونه وزنش رو وی پاهاش تحمل کنه 

منظورم رو متوجه شدی؟ 

تنهایی ایستادن بچه منظورم نیستا

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
عزیزم بچه از چه سنی پا میگیره؟  منظورم اینه که وقتی زیر بغلش رو میگیریم بتونه وزنش رو وی پاهاش ...

من یه بچه مریض دارم که متاسفانه هیچوقت نتونسته رو پاهاش وایسه و بشینه. .

بخاطر همین درمورد بچه دومم نگران و بی تجربه هستم

من یه بچه مریض دارم که متاسفانه هیچوقت نتونسته رو پاهاش وایسه و بشینه. . بخاطر همین درمورد بچه دومم ...

آخی عزیزم ان شاءالله خدا شفاش بده

من دیدم نوزادو میگیرن پاشو میزارن زمین

مثلا دختر من 50 روزش بود زنعموم اینکارو کرد گفت خوبه

منظورت اینه?

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون
آخی عزیزم ان شاءالله خدا شفاش بده من دیدم نوزادو میگیرن پاشو میزارن زمین مثلا دختر من 50 روزش بود ...

ممنون انشاالله 

اره منظورم همینه عزیزم 

اللن بچم سه ماه و بیست روزشه تقریبا

بهتر شده خداراشکر