2777
2789
عنوان

ارشد خوندن یا آموزگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 109 پست
امام حسین تو مصاحبه ازم پرسید جایی مسغول به کارم یا حتی فرم استخدامی پر کردم جاییمحاله اجازه بدن من ...

برای مقطع ارشد اون چیزی که شما رو متمایز میکنه نوع دانشگاه نیست کار پژوهشی هست که انجام میدید که اینجا علوم تحقیقات سابقه‌ی علمی خیلی خوبی داره و میتونید حتما برید اونجا شک نکنید 

و اینکه تو ارشد مثل کارشناسی نوع دانشگاه مهم نیست 

مهم اون کار پژوهشی شماست یکی تو علوم تحقیقات مقاله آی اس آی میده یکی تو دانشگاه شریف مقاله کنفرانس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشناسی رشته‌تون چی بوده؟علوم تحقیقات از نظر علمی رنک بالایی داره و در سطح بین‌الملل دانشگاه شناخته ...

دوتا لیسانس دارم،  یه علوم پایه و یکی سطح دو حوزه علمیه 

از مدیریت رسانه فقط همینو بگم که اصلا اشباع نیست فقط چندتا دانشگاه تهران میگیره 

حقوق هم خصوصی و جزا رو زدم فقط 

اصلا به فکر مهاجرت نیستم

و اینکه با مدرک حوزه میتونم آزمون وکالت و سردفتری و قضاوت هم شرکت کنم

برای مقطع ارشد اون چیزی که شما رو متمایز میکنه نوع دانشگاه نیست کار پژوهشی هست که انجام میدید که این ...

بله واقعا علوم تحقیقات عالیه، کاش اجازه میدادن بدون حضور در کلاس ادامه بدم

یا واقعا طوری میشد همه کلاسا مجازی میشد 

دوتا لیسانس دارم، یه علوم پایه و یکی سطح دو حوزه علمیه از مدیریت رسانه فقط همینو بگم که اصلا اشباع ...

یعنی فقه و حقوق خوندید یکی از لیسانس‌هارو؟ اگر بله آزمون وکالت و قضاوت رو بیخیال شید به نظر شخصی بنده همون آزمون سردفتری عالیه اگر قبول بشید حتما ورود کنید خیلی خوبه 

ابتدایی خیلی سخته، سی تا دانش اموز باید کنترل کنی بعد بهشون درس بدی بعد والدین میریزن سرت اصلا حوصل ...

من خودم دوست ندارم چون بچه ها مشکل دارن کار باهاشون حساس تره دیرتر یادمیگیرن من خودم روحیه ام به کار با کودکان استثنایی نمیخوره 

مادرا رو از همون اول باید براشون حدو مرز بزاری اگه سفت و سخت باشی پیداشون نمیشه یا اگه مدیر خوبی داشته باشی اجازه نمیده برای هرچیز کوچیکی بیان مدرسه 

بچه ها اصلا کنترلشون سخت نیست  تو ابتدایی خوب حساب میبرن شاید بیشتر چالش با همون مادرا باشه تا بچه هاشون 

ولی خوب تعداد مدرسه های عادی تو هر منطقه بیشتر از استثنایی هست اگه با مدیر به مشکل بخوری یا مدرسه رو دوست نداشته باشی راحت تر میتونی عوض کنی 

یعنی فقه و حقوق خوندید یکی از لیسانس‌هارو؟ اگر بله آزمون وکالت و قضاوت رو بیخیال شید به نظر شخصی بند ...

نه 

حوزه علمیه خواهران خوندم

اینم یکی از لیسانس هایی که قبول میکنن برای آزمون ها

اصلا از سردفتری هیچی نمیدونم

من خودم دوست ندارم چون بچه ها مشکل دارن کار باهاشون حساس تره دیرتر یادمیگیرن من خودم روحیه ام به کار ...

من اصلا نمیتونم با مادرا روبه رو بشم 

یا حتی اصلا از دبیری خوشم نمیاد نوجوونای گستاخ یبار مسخرم کنن دیگه نمیتونم برم سرکلاس

بهترین برام همینه چون بعد از 5 سال میشه رفت تو خود آموزش پرورش و به عنوان کارمند کار کرد

بله واقعا علوم تحقیقات عالیه، کاش اجازه میدادن بدون حضور در کلاس ادامه بدمیا واقعا طوری میشد همه کلا ...

باور کنید اساتید تو مقطع ارشد کار ندارن می‌فهمن 

من استاد بزرگواری داشتم به خاطر دانشجوهای شاغل جزوه به غیرشاغلا نمی‌داد که همه یه سطح باشن اونا مجبور به ترک کار نشن 

ریاست اون دانشگاه آقای دکتر مهدی روانشادنیا خودش جزو بزرگان مهندسی مدیریت ساخت هستن که خیلی انسان با اخلاقی هستند نگران اون بخش نباشید اساتید همکاری می‌کنند شما به فکر یه تِزِ خوب باش 

میگن امسال شهریه دانشگاه آزاد برای ارشد به 30 تومن رسیده

خوب ۳۰ تومن رو یه جا نمیدی که همون حقوق دوماهت میره 

ترم اول میشه مهر تا دی یعنی تو  ۴ ماه باید ۳۰ روبدی 

ترم دو هم میشه بهمن تا خرداد که میشه تو  ۵ ماهه

بعد هم تابستون میشه که حقوق تابستونت سرجاشه 

تا ترم ۳ و۴ 

ترم۴ هم واحد زیادی نمیمونه بیشتر همون واحد پایان نامه هست 

من اصلا نمیتونم با مادرا روبه رو بشم یا حتی اصلا از دبیری خوشم نمیاد نوجوونای گستاخ یبار مسخرم کنن د ...

اوه منم دبیری رو اصلا نمیتونم 

کی گفته بعد ۵ سال معلم هرچی باشی میتونی درخواست بدی بری اداره اگه نیرو بخوان پارتی بازی نشه میگیرن من حتی دیدم بایکی دوسال سابقه رفتن 

میتونی معاون هم بشی باز اونم بی دردسره