2777
2789
عنوان

تا حالا درگیر وابستگی یک طرفه شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه باو دخترم. میگم از کجا میدونی بیشترشون به یکی دیگه فک میکنن. و چجوری فک میکنن مثلا به چی فک میکنن ...

صحبت منم درباره زندگی بعد از عشقه و وفاداری زن و مرد نه قبلش،ولی هردو طرف تا عاشق نشن دنبال اون ادم میگردند دیگه

تو که خودت مردی مشخصه،کم سن و سالم هستی که داغ کردی😂منم نگفتم کثیفن گفتم هیچ کدومشون اونطوری که من ...

عزیزم تو هر چی دوس داری فک کن واسه من مهم نیس. من آزادانه پیام میذارم. خودت داغی منو داغ دیدی. 

خب حالا فرض کن من مَردَم وقتی اینقد شکاک هستی به همه چی ، اگه آروم شدی به سوال من دقت کن. ببین سوال من اینه که از کجا میشه فهمید این موضوع رو. اوکی؟ و هنوزم مثال نزدی. میگم چن تا مثال بزن برا منم موضوع جالبیه اگه بشه فهمید مردا چجورین. مثلا شما آمار داری که مردا پرسشنامه ای پر کردن و اینو گفتن ؟‌ کتابی خوندی؟ من کتاب درباره مردا خوندم چن تا ولی اینو ندیدم توش . 

عزیزم تو هر چی دوس داری فک کن واسه من مهم نیس. من آزادانه پیام میذارم. خودت داغی منو داغ دیدی. خب حا ...

تو خودت بگو از چی مثال بزنم موضوع دقیق مشخص کن رو تخم چشام مثالم برات میزنم

عزیزم تو هر چی دوس داری فک کن واسه من مهم نیس. من آزادانه پیام میذارم. خودت داغی منو داغ دیدی. خب حا ...

خب مثالش اینکه عزیزم مردا تا کات میکنن معمولا سری جایگزین دارن برای طرفشون

میشه اسم کتابایی ک خوندی رو بگی منم بخونم

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

حالا چرا تو توصیف نمیکنیا(اکثر) مردا رو؟خیلی برام جالبه بدونم توصیف تو از عشق و مردا چیه،شما که چندتا کتاب خوندی،بگو ببینیم شاید ما اشتباه کردیم.

حالا چرا تو توصیف نمیکنیا(اکثر) مردا رو؟خیلی برام جالبه بدونم توصیف تو از عشق و مردا چیه،شما که چندت ...

اوکی می گم ولی قبلش باید واسه اینکه بهم تهمت زدی و گفتی مردم عذر خواهی کنی. 

خوبه. به خاطر عشق اینجوری هسی؟‌ینی یه لحظم به یکی دیگه فک نکردی؟

داری حرص میخوری که اینجوری مردا رو توصیف کردن نه؟

و زنان رو آنقدر وفادار جلوه دادن؟

حقیقتا عزیزم،تو واقعیت نگاه کنی به حرف من میرسی،البته من همجنسای خودمو همشون جمع نمیبندم هستن زنایی که شرمم میشه ازشون

فکر کنم واسه همینه نه اصلا یه گاردی نسبت به همه دارم تو ذهنم

دمت گرم . منم همینجوریم اصلا از فیس مردای غریبه خوشم نمیاد که یه لحظم بهشون فک کنم. فقط فیس آقایی رو دوس دارم 

داری حرص میخوری که اینجوری مردا رو توصیف کردن نه؟و زنان رو آنقدر وفادار جلوه دادن؟حقیقتا عزیزم،تو وا ...

چقد بی تربیتی. برو باو تو شکاکی اصلا مشکلت نشناختن مردا نیس. داشتم کتاب معرفی میکردم و توضیح میدادم پشیمون شدم برو بابا

دمت گرم . منم همینجوریم اصلا از فیس مردای غریبه خوشم نمیاد که یه لحظم بهشون فک کنم. فقط فیس آقایی رو ...

اصلا نمیشه واقعا فکر آدم سمت یکی دیگه وقتی یکیو دوست داره

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨