2777
2789

جایی کار میکنم شبی کم کم شصت هفتاد ت تا پیتزا فروش داره

بجز ساندویچ و اسنک و سیب زمینی که حساب اونا دستم نیست

هر پیتزا اگه پنجاه تومان سود کنه براش از پیتزا تنها ماهی نود میلیون سود خالصه

واقعا خوش بحالشون😍

اونوقت شوهر من ماهی به زور پانزده تومن درمیاره

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

البته واقعا کار پرزحمتیه و همه نمیتونن از پسش بربیان

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید بگی کلیم بنده خداها کرایه مغازه میدن

درسته

هزینه برق و کارگران هم هست

ولی کم کم ماهی صد به بالا تو جیبشه

فس فودیایه معروف مثلا میری تا تو شماره۵۰۰میدونی چقدر درامدشونه

آرررره خیلیه😍

به نظرت هزینه باز کردن یه مغازه فست فود چقدره 

چقدر بودجه میخواد شوهر من خودش آشپز ماهره مغازه هم یدونه توی جای خوب داره فقط باید کاشی و .. اینا بشه 

بقیع هزینه هاش چین؟ مثلا چه امکانات و وسایل پخت میخواد

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹              تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم

به نظرت هزینه باز کردن یه مغازه فست فود چقدره چقدر بودجه میخواد شوهر من خودش آشپز ماهره مغازه هم یدو ...

به نظر من کم کم ششصد میلیون میخواد

فر پیتزا و سرخ کن و گریل و چندتا یخچال فریزر و تاپینگ و کولر و اینا 

جای مغازه هم خیلی مهمه