2777
2789
عنوان

من با خانوادم مشکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 30 پست
به نظر من اینکه مشکلات من و شما فرق داره دلیل موجهی برای اینکه مشکل من بی اهمیته نیست

من نمیتونم راضیت کنم که مشکلت پیش پا افتادس 

ولی کاش نگاهتو به زندگی فعلیت تغییر میدادی و بخاطر داشته هات هزاران بار خداروشکر میکردی

عزیزم من نمیتونم شمارو قانع کنم...ولی بهتره یکم دیده‌ت رو به زندگی و داشته‌هات مثبت کنی

اره من واقعا دیدم منفیه 

چون حس میکنم پدرمادرم هیچ مسئولیتی در برابر من قبول نکردن حالت که سنم بالاتر رفته ولی تو بچگی هم همین بود بیشتر بابت اون روزا دلخورم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم راضیت کنم که مشکلت پیش پا افتادس ولی کاش نگاهتو به زندگی فعلیت تغییر میدادی و بخاطر داشته ...

منم کم نذاشتم واسشون 

بهترین دختری بودم که میتونستن داشته باشن ولی فقط من شکرگزار اونام اونا که زیاد اهمیتی نمیدن

اره من واقعا دیدم منفیه چون حس میکنم پدرمادرم هیچ مسئولیتی در برابر من قبول نکردن حالت که سنم بالاتر ...

دارم ب بچه توی شکمم فک‌میکنم شوهرم الان از خستگی نمیتونه بخابه بدن درد داره بعد بچم بیاد اینارو بگه قطعا حلالش نمیکنم امیدوارم مشکلاتت همیشه در همین حد بمونه نفهمی حرفامونو

انگار ک برادرم اینارو نوشته باشه.روک میخام بگم عزیزم لوس شدی .الان همچین خانواده ی خوبی حسرت خیلیاس ...

خب وقتی بابام داره که خرج کنه و امکانش هست که با سلیقه ی خودم برام خرج کنه چرا اینکارو نکنمممم 

اره من واقعا دیدم منفیه چون حس میکنم پدرمادرم هیچ مسئولیتی در برابر من قبول نکردن حالت که سنم بالاتر ...

ولی مایی که از بیرون نگاه میکنیم به نظرمون اونا همه تلاششونو دارن میکنن و همه جوره مسئولیتتو قبول کردم اینکه تو سلیقه‌ت با اونا فرق میکنه دلیلی بر این نیست که اونا بی مسئولیت باشن 

اونا فقط مدل خودشونن

همونطور که تو مدل خودتو داری

اونا اولین بارشونه که دارن پدر و مادر بودنو تجربه میکنن چرا فکر میکنی باید بی نقص باشن

چرا من بارها رفتم باهاشون خیلی وقتا میرم دیگه جدیدا که یکم مستقل تر شدم و برنامه زندگیم شلوغه نمیرم ...

دیدگاهتو عوض کن.. 

از طرفی میرن خرید همراهشون برو که سلیقت باشه

این دیگ واقعا ناشکری نداره! 

خب وقتی بابام داره که خرج کنه و امکانش هست که با سلیقه ی خودم برام خرج کنه چرا اینکارو نکنمممم

واقعا نمیدونم چی باید بهتون بگم مثل برادرم مقاومت هم‌میکنی.پدرم لنگ‌لنگ راه میره ولی برادرم موتور میخاد ۲۰ سالش هم هس میتونه کار کنه بخرع میگه پدرم داره ،شاید درکم نکنی من‌میشینم‌ساعت ها برای زحمتای پدرم اشک میریزم

ولی مایی که از بیرون نگاه میکنیم به نظرمون اونا همه تلاششونو دارن میکنن و همه جوره مسئولیتتو قبول کر ...

عزیزم منم میگم اوکی خانواده من خیلی برام تلاش کردن 

ولی من میگم خود من به شخصه وقتی میخوام یه کادویی برای یکی بخرم یا جایی دعوتش کنم به این فکر میکنم چی دوست داره از چی خوشش میاد 

من ناراحتم که پدرمادرم به این قضیه فکر نمیکنن 

چرا وقتی پول خرج میکنن برام جوری که من میخوام خرج نمیکنن 

نمیخوام که با پول جاکفشی برم مواد بخرم 😂 میخوام مثلا یه طرح دیگه باشه یه رنگ دیگه باشه 

دیدگاهتو عوض کن.. از طرفی میرن خرید همراهشون برو که سلیقت باشهاین دیگ واقعا ناشکری نداره!

عزیزم تو خودت با بابات تنها وقت میگذرونی ؟ من تا حالا لحظات دو تایی با پدر یا مادرم نداشتم 

انتظار دارم بابام بگه دخترم دارم میرم بنزین بزنم باهام بیا تو ماشین یا بگه بیا بریم یه بستنی بخوریم 

انتظار دارم خانواده م بیشتر روزی ۴ ساعت تو خونه بیدار باشن و حداقل دو جمله حرف بزنن باهام 

اخه این کجاش ناسپاسیه 

واقعا نمیدونم چی باید بهتون بگم مثل برادرم مقاومت هم‌میکنی.پدرم لنگ‌لنگ راه میره ولی برادرم موتور می ...

چرا وقتی بابام داره واسم خرج نکنه ؟ خودش همون ۱۸ سالگی ازم خواست مستقل نشم و از پیشش نرم و کار نکنم پس ببخشید خرجمو از کجا دربیارم ؟ چرا کار کنم وقتی هنوز مستقل نشدم ؟ 

شماهم اگه ده بار همراهشون بری بیرون بار یازدهم خودت پیشنهاد بدی ایننن دفعه بریمممم فلان جا قطعا اونا ...

اگه بگم جایی بریم یه وقتایی قبول میکنن درکل هرچند من تا همین پارسال تقریبا همه مهمونیا و مسافرتا همراهشون میرفتم 

ولی دوست دارم اونا بگن نه اینکه همه ش من درخواست کنم 

مثلا عید امسال بخاطر اونا دو هفته خانواده شون رو تحمل کردم ولی شیش ماه گذشته ده بار به بابام گفتم دو روز بریم سفر تو طبیعت عین خیالش نبوده که یه برنامه ای بریزه

خیلی در برابر من منفعلن نمیدونم چرا 

عزیزم تو خودت با بابات تنها وقت میگذرونی ؟ من تا حالا لحظات دو تایی با پدر یا مادرم نداشتم انتظار دا ...

اره 

خیلی وقتا خودم میگم مثلا داری میری بنزین بزنی منمممم بیام ی دور بزنیم؟ 

دیگه الان خودش پیشنهاد میده.. 

پس متوجه شدههه ک من از این کار خوشم میاد که همراهش باشم برم دور بزنم

شماهم همینکارو کن