2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر ول کن تورو خدا 

اینو کسی داره بهت میگه که پنج سال جون کنده تا به عشقش برسه و امشب بدترین دعوای عمرشو با شوهرش کرد 

برو سراغ اخلاقو درامد و تعهد 

عشقو عاشقیو بریز دور 

میدونم سرطان میگیرم از دستش

نه عادی نمیشه تایمی که شوهرم‌ سر کار به شدت دلم براش تنگ میشه و چشمم به ساعت برگرده

😍😍😍😍

به نظرتون من عاشق شدم یا دوست داشتن ساده هست؟

من خیلی وقته نشون هستم هنوز عقد نکردم خیلی دلتنگش میشم حتی وقتی کنارش هستم چون نامحرم هستم اصلا نمیتونم ابراز احساسات کنم دوست دارم با هم پیاده بریم اینور اونور حتی اگه اون مسیر ۲ دقیقه باشه برام لذتبخشه خیلی گریه کردم براش خیلی شعر گفتم براش دوست دارم بغلش کنم بوسش کنم اما خب نمیشه😔دوست دارم ببینمش صورتش و نگاه کنم لبخندش و دوست دارم

حس میکنم عشقم شدید تر میشه و اگه نباشه دلتنگ تر میشم چون بعد ازدواج ادم  بغلشو تجربه میکنه بوسه هاشو تجربه میکنه ،اصلا بوش باید تو خونه بپیچه

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
😍😍😍😍به نظرتون من عاشق شدم یا دوست داشتن ساده هست؟من خیلی وقته نشون هستم هنوز عقد نکردم خیلی دلتن ...

اینکه عشق یا دوست داشتن زمانی خودش نشون میده که همین احساسات رو موقع سختی هم بهش داشته باشی نه فقط موقع خوشی من پای سفره خالی با شوهرم خوش بودم انقدر دوسش داشتم که اصلا اون نداری به چشمم نیومد از رفتار خانواده اش با من خیلی حرص میخورد دعوا میکرد باهاشون میگفتم فدای سرت سالها صبوری کردم تا زندگیم روی ریل افتاد الانم که مامانم باهاش لج افتاده به قیمت بی کسیم پشتش در اومدم اینها رو گفتم تا بدونی اگر توی روزهای سخت از عشقش شعر گفتی درسته وگرنه توی خوشی و آرامش که همه خوبن دلشون بوس می‌خواهد 

از من به تو نصیحت و این رو یادگاری توی ذهنت نگه دار برای اینکه رابطه تون خوب باقی بمونه دنبال ایراد های خودت باش ایرادهای خودت رفع کن دنبال ایراد های همسرت نباش به ایرادش فکر نکن اگر زوم کنی به ایرادش زندگیت جهنم میشه به خوبی هاش نگاه کن و توی زندگیت منم نداشته باش 

اشهد ان علی ولی الله

اینکه عشق یا دوست داشتن زمانی خودش نشون میده که همین احساسات رو موقع سختی هم بهش داشته باشی نه فقط م ...

خیلی ممنونم از توصیه هاتون ان شاءالله همیشه حالتون خوب باشه

منم قبول کردم بعد ازدواج برم هر شهری که اون رفت در صورتی که خانواده فامیل دوست برادر همه اینجا هستن😥