2777
2789
عنوان

مادرایی که نوزاد دارن یا بچه بزرگ کردن خدا خیرتون بده بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم برای رفلاکس باید حتما ببری دکتر تا دارو و شیر خشکش رو عوض کنه فقط زمانی بهش شیر میدی سریع نخوابونش روی شو نه یا دستت آروغ رو بگیرین و  اضافه شیر از گوشه دهان خارج بشه شاید ا همیشه زیر سرش موقع خواب  کمی بلندتر باشه براش گهواره سنتی از اینهایی که تاب میدی از این ور اتاق تا اون ور اتاق تاب میخوره خیلی موثر ولی در کل تا دکتر نبری کار خاصی نمیشه کرد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
رفلاکسه دلدرد داشته باشه میپیچه ب خودش الان میخابه ولی همش انگار ی چیزی تو دهنشه

به پهلو چپ بخوابون . سر بالا نخوابون . بعد شیر بیست دقیقه نگهش دار . سطح شیب دار باشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
بنظرتون بدون تجویز دکتر بدم بد نیست شوهرمو بفرستم بخره

به نوزاد شربت نمیدن

ساشه اس امپرازول میدن دوز ۵

یکسال به بالا دوز ۱۰ داد دکتر

هر ۱۲ ساعت نصف ساشه با ی قاشق اب

دستور داره پشت پاکت

بدون تجویز نده

شده از دکتر اسنپ مشورت بگیر

بچه من آلرژی داره ریفلاکس داره کولیک داره کلا کلکسیون،چنتا پزشک مراجعه کردم گفتن اوج ریفلاکس و کولیک چهارماهگیه،حین شیردهی سرش نسبت ب بدن بالاتر باشه،بعد شیردهی حتما نیم ساعت عمود نگه داشته بشه درحالی ک ب شکم بچه فشار نیاد،شیردهی تیکه تیکه باشه و بین هر تیکه آروغ گرفته بشه مثلاً شیر خودت پنج ده دقیقه ک خورد جداش کن آروغ بگیر دوباره شیردهی رو شروع کن و شیر خشک هر ۳۰سی سی خوبه،شیر خشک ARآنتی ریفلاکس بگیر براش،تشک شیب دار بخوابون،مواد کافئین دار و ادویه زیاد استفاده نکن،ان شالله ب دردت بخوره

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!