2777
2789
عنوان

مادرایی که نوزاد دارن یا بچه بزرگ کردن خدا خیرتون بده بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 52 پست
شاید دل درد داره دخترمنم تا ۶ماه اینجور بود همش گریه. بردم دکتر یه شربت گیاهی داد باورت میشه یبار خو ...

خدا کنه دختر منم خوب بشه دیونه شدم این چند روز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت شیب دار بخوابونش حجم شیر رو کم کن دفعات شیر رو بیشتر کن 

حتما باید ببری دکتر 

براش گریمیکسچر بگیر 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

از داروخونه شربت امپرازول مخصوص کودکان هست بهش بده صبح قبل شیر شبم بهش بده من دخترم به بچش میده خیلی بهتر شد وقتی شیر میخوره یه ربع رو شونت نگهش دار حتما ارغش هم بگیر سعی کن شیر هم یه جا خیلی بهش نذی روی سطح شیب دار بخواب نش مثه ننی

سرم چرا مگه بچه دو ماهه رو سرم میزنن

اره عزیزم اب مقطر میزنن و شربت خواب اور میریزن تا راحت شه 

بچم همین‌جوری بود شب بردم بیمارستان سرم و ... زدن خوب شد اوردم خونه دو روز بعدش بردم دکتر چون پنچشنبه و جمعه بود .. دکتر گفت رفلکس داره شیرش رو ببلاک AR کرد 

بچه منم داشت

طبق نظر دکتر پودر اس امپرازول میدادم بهش

شما بالشت بزار که سرش بالاتر و شیب دار باشه نسبت به بدنش ولی زیاد نه که گردن درد بشه

به پهلو بخوابون

یهویی شیر زیاد نده کم کم بده

حتما اروغشو بگیر

دارو گیاهی نده لطفا

من دادم بدن بچه کهیر زد

از داروخونه شربت امپرازول مخصوص کودکان هست بهش بده صبح قبل شیر شبم بهش بده من دخترم به بچش میده خیلی ...

بنظرتون بدون تجویز دکتر بدم بد نیست شوهرمو بفرستم بخره 

رفلاکسه دلدرد داشته باشه میپیچه ب خودش الان میخابه ولی همش انگار ی چیزی تو دهنشه

اگه حالت نوشخوار داره رفلاکس پنهانه نباید تند تند بهش شیر بدی سرش رو یکم بالاتر بزار اگه شد پستونک بده ببری دکتر بهش یه پودری میده که رفلاکس رو کنترل کنه.دختر من رفلاکس پنهان داشت

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.