دخترم دوماهشه شیر خشکیه چند شبه نمیخابه خابش میاد ولی تا میخابونم پا میشه تو نت زدم علائم رفلاکس پنهان داره تو رو خدا راه حلی سراغ ندارین خوب بشه تا شنبه ببرمش دکتر من بدرک خود بچم هلاک شد از بیخابی اگر راهی دارین بگید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از داروخونه شربت امپرازول مخصوص کودکان هست بهش بده صبح قبل شیر شبم بهش بده من دخترم به بچش میده خیلی بهتر شد وقتی شیر میخوره یه ربع رو شونت نگهش دار حتما ارغش هم بگیر سعی کن شیر هم یه جا خیلی بهش نذی روی سطح شیب دار بخواب نش مثه ننی
اره عزیزم اب مقطر میزنن و شربت خواب اور میریزن تا راحت شه
بچم همینجوری بود شب بردم بیمارستان سرم و ... زدن خوب شد اوردم خونه دو روز بعدش بردم دکتر چون پنچشنبه و جمعه بود .. دکتر گفت رفلکس داره شیرش رو ببلاک AR کرد
رفلاکسه دلدرد داشته باشه میپیچه ب خودش الان میخابه ولی همش انگار ی چیزی تو دهنشه
اگه حالت نوشخوار داره رفلاکس پنهانه نباید تند تند بهش شیر بدی سرش رو یکم بالاتر بزار اگه شد پستونک بده ببری دکتر بهش یه پودری میده که رفلاکس رو کنترل کنه.دختر من رفلاکس پنهان داشت