2777
2789
عنوان

مادرایی که نوزاد دارن یا بچه بزرگ کردن خدا خیرتون بده بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 52 پست
برای رفلاکس نبوده لابد. ارامبخش بوده راحت بخوابه

خوب وقتی رفلکس داشت خیلی بیقرار بود و ساکت نمیشد وقتی بردم اورژانس دکتر بخش تجویز کرد دارو وقتی بهش زدن اروم شد.. 

خوش قبلش رفلکس داشت شربت مصرف کرد ولی همون شب شدید بود یه خاطر این سرم وصل کردن 

بچه من آلرژی داره ریفلاکس داره کولیک داره کلا کلکسیون،چنتا پزشک مراجعه کردم گفتن اوج ریفلاکس و کولیک ...

ممنون میگم من الان اپتامیل پرونوترا میدم بنظرت شیرشو عوض کنه بچم میخوره میترسم شیر جدیدو نخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میگم من الان اپتامیل پرونوترا میدم بنظرت شیرشو عوض کنه بچم میخوره میترسم شیر جدیدو نخوره

آپتامیل ARبگیر گلم

ی قوطی بگیر ببین باهاش اوکیه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

عزیزم حتما جای خابشو شیبدار کن . بعد از شیر دادن تو بغلت به حالت ایستاده نگه دار . اگه نمی‌خوابه بغلش کن راه برو تا خوابش ببره . نگران نباش رفلاکس رو خیلی از بچه ها دارن .