2777
2789
عنوان

قورمه سبزی نذری

136 بازدید | 14 پست

برامون نذری اوردن واقعا نمیشد خورد به طرز عجیبی بی مزه بود سبزی ها درشت و سرخ نشده انگار اب پز بود جوری که سبزی رو برنج با لوبیا زیرش اب نه روغنی نه چیزی بابا شما که خرج میدید بهتر درست کنید واقعا هیچ کدوممون نتونستیم بخوریم م ه سبزی خام میداد خورشت همین دلم برای اون برنج و گوشت سوخت فکر نکنم کسی بتونه بخوره

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بریز جایی گنجشکا میان میخورن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

خدا قبول کنه ها 

ولی ظهری برا ما هم اوردن 

من تا الان معده درد دارم 

خواهشا کسایی که نذری میدین لااقل حبوبات رو خوب خیس کنید 

اینهمه سال قرمه میپزم انقدر معده درد نگرفتم الان اینجورم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب برای ماام امروز قرمه سبزی نذری آوردن خوشمزه بود اماااا به شدت روغنی بود

همه چیزش به اندازه باشه واقعا خوشمزه میشه این دیگه رسما اب پز بود قشنگ مزه سبزی خام میداد همین نه چیز دیگه ای یه قاشق خوردم هنوز معدم یه جوریه

خیلی کم خورش می‌ریزن روشبرنج رو خالی خالی خوردم

این خورشت زیاد بود ولی انگار سبزی خام اب پز کردن ریختن اونم درشت

روز دهم واسه من این مدلی اوردن خواستم بندازم دلم نیومد از طرفی نمیشد خورد اش درست کردم به اش اضافه ش ...

وااای اینم همین جور بود کلا اب پز سبزی ها درشت فقط مزه سبزی خام میداد

دقیقاً همینجوری درستش کردنغذای به تعداد بالا پختن سلیقه می‌خواد اینا ندارن

اره دقیقا باید خیلی حرفه ای باشی همه چیزت درست و به اندازه باشه واخر سر یه خورشت جا افتاده و خوش طعم در بیاری اندازه ۴۰۰ تا غذا دادن ولی فکر نکنم کسی بتونه بخوره  شوهرم میگفت  قیمه ش میکردن بهتر بود گفتم اونم مطمئن باش اب و لپه میکردن 

سلام عزیزم میشه توروخدا جوابمو بدی پسر من ده ماهشه همه چیزش مثل پسر شماست تو تاپیکای قبلیتون خوندم ، فقط یه چیزی شما بچتون تو اون سن ده ماهگی غریبی میکرد؟؟؟ پسر من اصلا غریبی هم نمیکنه بغل همه میره ، بود و نبود من براش فرقی نداره

میشه راهنمایی. کنی

ممنونم

سلام عزیزم میشه توروخدا جوابمو بدی پسر من ده ماهشه همه چیزش مثل پسر شماست تو تاپیکای قبلیتون خوندم ، ...

سلام عزیزم پسر من اولش مثلا یه کم خجالت میکشید ولی زودی ارتباط میگرفت با همه مثلا یادمه همسایمون میدیدش تو راه پله میگفت بیا بغلم اولش خجالت میکشید بعد میرفت بغلش حتی میرفت خونشون 

واکنش به اسمش کی اوکی شد؟ الان الحمدلله همه چیزش خوبه؟

۱۸ ماهش شد خوب شد واکنش به اسمش 

الان اره خداروشکر خوبه همه چیش