2777
2789

این دیگه آخرشه بخدا نمیدونم بخندم یا گریه کنم

شوهرم نارسیسیته و همیشه قهر میکنه تقریبا هفته ای دوبار و خیلی بد اخلاق و کشش میده و فحش داد و غر

حالا گفتم برام نوار بهداشتی بخر اولش که غر زد چرا این موقع میگی (داشتیم برمیگشتیم خونه ساعت ۱۱ و نیم بود و زیر خونمون سوپری تا ۱ بازه)

حالا اومدم اولین بسته رو باز کردم توش پر از ذرات سیاه بود مثل کپک منم نشونش دادم که بندازم سطل اشغال اونم گفت آره برای موجودی مثل تو این اتفاق که نوارت کپک زده باشه کاملا عادیه و داد و فحش و قهر کرد

😕

بایت شانس و بخت و اقبالم ممنون واقعا

.

خب خودت برو بخر چندبسته بیار یزار کمدت ک منت این مرد نکشی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خب خودت برو بخر چندبسته بیار یزار کمدت ک منت این مرد نکشی

همیشه خودم میخرم اینبار مجبور شدم بگم اون بگیره چون این وقت شب نمیذاره من برم بخرم از بس یددله وگرنه فروشنده سوپری زنه

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد دهنیش به کنار ولی هرچیز کوچیک رو منتظر شوهر نمونید که براتون انجام بدهنوار بهداشتی رو باید خودتون ...

عزیزم میگم یهویی شد مجبور شدم بلاخره زندگیه پیش میاد خب! همیشه که همه چی طبق برنامه پیش نمیره!از قبل ی مارک خریده بودم که خوب نبود برام

.

عزیزم میگم یهویی شد مجبور شدم بلاخره زندگیه پیش میاد خب! همیشه که همه چی طبق برنامه پیش نمیره!از قبل ...

کار بدی کرده دیگه چی بگم 

با این تیپ مردها باید بیشتر حواستون جمع باشه تا بهانه دستشون نیاد

خدا هدایتش کنه