2777
2789
عنوان

مادر شوهرم به شوخی یچیزی گفت ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داشتینمیدونم چرا والدین انقدر دخالت می کنن میتونه بخره یا نمیتونه بخره چیکار داری مادرگرام!

اصلا تعجب میکنم... اخه دوتا ادم سی و چند ساله براشون کافی نیس خونه و ماشین؟هی بیشتر و بیشتر؟؟

اصن خونه اولمونم با کمک من خرید شوهرم.... شاخ دراوردم

همین دیگه وقتی متوجه نشن اگه کمکت نباشه پسرشون نمیتونه پس انداز کنه اینطور میگن 

و اینم بگم بعضیا زبونشون تند و تیزه تا نیش نزنن آروم نمیگیرن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

اتفاقا خیلی خوب کاری کردی باهاش دعوا کردی چه اخلاق بیخودی داره شوهرت چه معنی داره که پیش دیگران اینجور صحبت کنه و خودشو لوس کنه 

میخواستی به مادرشوهرت بگی پسرت که پول نمیده با پول خودم خرید نکنم پول بدم پسرت خونه بگیره 

اصلا تعجب میکنم... اخه دوتا ادم سی و چند ساله براشون کافی نیس خونه و ماشین؟هی بیشتر و بیشتر؟؟

اصلا بر فرض شما یدونه خونه هم نداشتید 

باز دلیل نمیشه اینطوری کنه 

شماهم همش به حقوق خودت تکیه نکن یه مقدار پرو شدن