2777
2789
عنوان

مادر شوهرم به شوخی یچیزی گفت ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مقصر خودت بودی باید سریع در جا همون جلو مادرش به شوهرت میگفتی   ببخشید اگه هیچی تو دستم نمیمونه پس چطور تونستم کمکت کنم خونه بخری 

مامان جون یادتون نره که پسرتون به کمک من خونه خرید پس مطمئن باشید باز،به کمک من خونشو بزرگتر خواهر کرد

خب مگه خونه ندارین به سلامتی پس چرا مادر شوهرت میگه بعید میدونم خونه بخرید

یه خونه بزرگتر..خونه ما حدود 90 متره همچین کوچیکنم نیس..بخدا خیلیا اجاره خونه ندارن بدن

جدی؟؟ فراموشش کنم؟؟

عزیزم  اصلا نباید. بحث کنی

باید هر چی گفتن تایید کنی ولی کار خودتو انجام بدی تو زندگی و مدام بگی وای من هیچی نمی‌خورم دلم نمیاد و فلان و فلان

دقیقا مثل خود مادر شوهر ها که همه چی میکنن بعد میگن ما کم خرجیم و قناعت میکنیم

مهم اینه خودت زندگیتو مدیریت می‌کنی و به اهدافت میرسی

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

یه خونه بزرگتر..خونه ما حدود 90 متره همچین کوچیکنم نیس..بخدا خیلیا اجاره خونه ندارن بدن

ما چهل متریم با بچه 😬😂

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

حالم بد شد اصن

حق داری 

توام بگو خونه وظیفه خود پسر و خانوادشه نهایت کمک من به این زندگی تربیت درست بچه و شوهر داری و ارامش تو خونمه 

شما که مادرشی کمکش کن طلاملاتو بفروش کمک پسرت کن خونه دار شه من دختر مردمم نیومدم اینجا کار کنم که پسرت خونه دار شه پسر تو اومده منو بگیره که من خوشبخت بشم وظیفه من نیست استرس و اعصاب خوردی درامد و پس انداز آقا زاده رو مدیریت کنم

همین دیگه وقتی متوجه نشن اگه کمکت نباشه پسرشون نمیتونه پس انداز کنه اینطور میگن و اینم بگم بعضیا زبو ...

ینی خودشون نمیفهمن  با یه دونه حقوق کارمندی نمیشه اینجوری زندگی کرد؟

نود درصد اخلاقاشون خوبه..دلم نمیومد دلشو بشکنم ... ولی حس کردم دیگه توهین به منه

بازم اینجور موقع ها جواب ندی پرو تر میشن ب قولی روشون باز میشه اینجور موقع بنظرم باید شوهر ادم مدیرت کنه میتونست شوهرت جواب بده ن سما ناراحت شی ن مادر شوهرت از این ب بعد تیکه بندازه

ینی خودشون نمیفهمن با یه دونه حقوق کارمندی نمیشه اینجوری زندگی کرد؟

میبینی که متوجه نیستن 

اصلا به خودت نگیر اگه بخوای با هر حرفی ناراحت بشی عمرت به هدر میره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

والا 

نه بابا خیلیم خوبه عزیزم

تو از جون و عمر و جونیت نزن بخای قید دلخوشی و سر ته خرجای زنونت و بزنی که پس اندازی بشه برا خونه بزرگ خریدن عزیزم اینا وظیفه کس دیگس تو خانومیتو بکن برات مهم نباشه