2777
2789
حداقل برای اینکه بفهمید چی نوشته یک بار بخونید

راستش میترسم بخونم دین زده بشم.کلا نظرات دین درباره زن را دیگه نمیخونم چون هر چی قبلا خوندم حس خوبی نگرفتم.حالا احتمالا یا منابعی که خوندم علمی نبوده یا برداشت من بد بوده نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب زن در آیینه جمال و جلال الهی هم کتاب خیلی خوبیه

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

راستش میترسم بخونم دین زده بشم.کلا نظرات دین درباره زن را دیگه نمیخونم چون هر چی قبلا خوندم حس خوبی ...

بله برداشتتون درست نبود و سطحی بود

قرآن با تفسیر بخونید، کتابهای اعتقادی شهید مطهری بخونید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بله برداشتتون درست نبود و سطحی بودقرآن با تفسیر بخونید، کتابهای اعتقادی شهید مطهری بخونید

والا میترسم دیگه بخونم😁حداقل این اعتقاداتم برام بمونه بهتر هس

یهو ممکن رسیدم به الرجال قوامون علی النساء

یا اونجا که اگر زنی بدون اجازه شوهرش بره بیرون فرشتگان لعنتش میکنن و...

دیگه حال روحی و اعتقادیم بد میشه

والا میترسم دیگه بخونم😁حداقل این اعتقاداتم برام بمونه بهتر هسیهو ممکن رسیدم به الرجال قوامون علی ال ...

خوب متوجه شدم مشکل چیه

اگر به چشم برابری بخواید نگاه کنید، نمیتونید درک کنید دین رو

چون برابری وجود نداره، و اصلا نبایدم وجود داشته باشه

برای دو جنس زن و مرد که ویژگیهای متفاوتی دارند، برابری یعنی ظلم. اما عدالت متفاوته با برابری. 

مثلا در اسلام، زن وظیفه ای در قبال تامین اقتصاد خانواده نداره

موظف نیست کار کنه پول دربیاره

اگر مجرد باشه پدرش، و اگر متاهل باشه همسرش موظفه دیه بده‌ 

حتی اگر به خواست و علاقه خودش شاغل هم شد اون درامدش رو هرطور خودش خواست میتونه خرج کنه.

همینطور در قبال کارهای منزل هم وظیفه ای نداره

اما مرد موظفه دیه بپردازه

این یک مثال بود که ببینید دین اینطور نیست که به یک جنس امتیاز بده و از یک جنس امتیاز سلب کنه

خدا برحسب ویژگیهای ذاتی و خلقتی دو‌ جنس، راه سعادت رو نشون داده با دستوراتش.

چرا گفتم قرآن با تفسیر بخونید؟ تا عمق آیات و درک کنید

کتابهای شهید مطهری خیلی عمیق مسائل اعتقادی رو تبیین میکنند.

فرار نکنید ازش، به جاش راه حل خوب پیدا کنید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چرا برای خروج از منزل اجازه بگیره؟اگر یارو راضی نبود این بدبخت تا بره و برگرده فرشته ها لعنش میکنن؟

و اون آیه و ضربوهن تو قرآن قضیش چیه؟

یه شبهاتی هس نمیشه تو سایت گفت ولی خیلی دوست دارم نظر خانم های معتقد را دربارشون بدونم

چون دلم نمیخواد از دین زده بشم میخوام بشناسمش و قبولش کنم با آگاهی ولی این شبهات نمیذاره

چرا برای خروج از منزل اجازه بگیره؟اگر یارو راضی نبود این بدبخت تا بره و برگرده فرشته ها لعنش میکنن؟و ...

عزیزم منم برای همین دنبال این کتابم چون خودمم ی سری مسائل رو هیجوره نتونستم درک کنم ... از طرفی ایشون آیت الله و سید و ... نیستید نویسنده و مترجم اند و درمورد شاهنامه و ایران هم کتاب نوشتند و توی فرانسه هم تحصیل کردند اگر درست بگم برای همین احساس کردم ممکنه دیدگاه بی طرفانه تر و واقع بینانه تری تو کتاب هاشون پیدا کنم ولی این کتابی که گفتم اصلا تو گوگل پیدا نشد😂😂