2777
2789
عنوان

پسره بهم میگه جوجه جان

176 بازدید | 18 پست

یه اقایی نمیدونم متاهل یا مجرد اومد پی وی بهم گفت چند سالته و کمی حرف زد یکم بهم برخورد تو جوابش بهش گفتم مثل اینکه یه جلسه توجیهی حضوری بزارم برات با یان طرز حرف زدنت فو جوابم بهم گفت اخیی جوجه جان😐

البته قبلش بهم گفت شما خانم به این خوشگلی اخه چرا باید سینگل باشی و اینا... به نظرتون طرف ازم خوشش اومده؟؟

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

داره الکی حرف میزنه محلش نذار 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این خبره هستش 🤦🏻‍♀️..نه نکن 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

تو همين نى نى سايت ؟؟

نه انستا از قبل بم فالوورمبود و استوریو ایناشم ریپلای میکردم حرفیم نمهزد مودب بود خداییش ولی نمیدونم  چرا اینجوری حرف زد

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

وقتی هنوز شناخت انچنانی باهات نداره معلومه بحث خوش امدن و اینا نیست

میخواد ازت برای سگرمی خودش استفاده کنه

درگیر اینجور ادما نشو اگر زن داشت و دوفردای دیگه زنه برات ماجرا درست کنه چی؟

من جات بودم وقتی این طرز صحبت بهم میشد بلافاصله بلاکش میکردم و چت هارو دوطرف پاک میکردم چون اخر عاقبت نداره