2777
2789

رفته بودم دسشویی مادرم خواب بود بعد هواکشو یادم رفت بزنم یهو دیدم محکم خورد به کلید برق هواکش روشن شد ترسیدم اخه همه خواب بودن ازشون پرسیدم سما روشن کردی گفت نه دارم سکته میکنم قشنک صدای محکم خوردن کلیدو شنیدم چیکار کنم😭

نترس بابا هنگ کرده بوده احتمالا🤣🤣

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم=میخوابیدم بهش فکر نمیکردم پیگیرم نمیشدم

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

برو بخاب باد زده هر چیزی به جن وانس ربط ندید

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

هیچی باور کن ترسناک اینجاست که بخای بهش فکر کنی و بدتر خودتو اذیت کنی راحت بخواب یه صلوات بفرست 

برا همه از این اتفاقا میوفته حتی بدتر....

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

چیکار کنم جامن بودی خوابت نمیبرد😔

برو بخواب پیش مامانت یجا تنها نمون یه آیه هرچی بلدی بخون و بخواب 

نمیخام برات تعریف کنم ولی از این چیزا خیلی فراتر و بدتر شو دیدم وچیزی هم نمیشه نترس گلم چون شبه هم وحشتش بیشتره و اینم بگم فقط فک نکن جن..

به احتمال خیلی زیاد یه دلیل داشته خودش به علت های دیگه روشن شده خب 

یکم قرآن میتونی گوش بدی اگه خوابت نمیبره یا خودت یه آیه رو بخون که حفظی اروم میشی ❤️❤️❤️

هیچم نترس خدا پیشته مواظبته 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂