الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندایی من ب خاستگارای من میگفته یازده سالشه اندامش درشته بچه ای🤦
زندایی ها همیشه حسودن
مثل زندایی من
یه بار برای آبجیم خاستگار پیدا شده بود بعد زنداییم هی میگفت مونا عروسی نکنی ها عروسی نکن شوهر بده خیلی بده بعد که فهمیدن مادر طرف اومده خونه برای صحبت اینا یه حالش خراب شد یه حال زنداییم خراب شدااا
لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇 https://daigo.ir/secret/81725252069 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣
خب میتونست بله هم نگه بگه از خودش سوال کن یا خودش ازم سوال کنه بخواد ک خودم جواب بدم نه؟اگر یه موقع ...
دقیقا درست میگی
بهش بگو عزیزم من ک طرف رو نمیشناسم و ندیدم پس نظری هم ندارم و ب ازدواج فکر نمیکنم اما روچ حسابی گفتی قصد ازدواج ندارم نکنه از اینکه من باهات فامیل بشم خوشت نمیاد
ن ارتباطموک قطع نمیکردم ولی ب شوخی میگفتم چرا راضی نشدی عروس خالت شم
کلا ناراحت میشدی از این موضوع یا نه؟میگم که بحث ازدواج نیست این ک من یه کادوی گرون برای دوستم بردم کلی ذوقشو کردم ک ازدواج کرد مرحله ب مرحله بهش راهکار میدادم بعد تو چنین شرایطی خودش بجای من تصمیم گرفت
بنطرت جلو خالش وقتی گفت نه خوب کاری کردم نپریدم وسط نظر بدم یا باید میگفتم😂اصن چرا خالش از دوستم پرسید خودم ک اونجا بودم چرا از خودم نپرسید🤣🤣
پیشنهاد خوبیه اینجوری یدره قضیه جدی نمیشه؟همینجوری بگم یا به شوخی و خنده
ن حتما ب شوخی و خنده بگو
تاکید کن بحث ازدواج نیست فقط میخوام ببینم تو از کجا میدونی قصد ازدواج ندارم و از چرا فکر کردی اگه بگی بله من بی چون و چرا عروس خالت میشم و ب ت بد میگذره
کلا ناراحت میشدی از این موضوع یا نه؟میگم که بحث ازدواج نیست این ک من یه کادوی گرون برای دوستم بردم ک ...
میدونم چیمیگی ن ناراحت نمیشدم ولی دلیلشومیپرسیدم ب شوخی خالشم لابد خجالت کشیده مستقیم از خودت بپرسه از دوستت پرسیده اون باید میگف من نمیدونم از خودش بپرس