2777
2789
خب ازش میپرسیدی چرا اینجوری گفتی

اخه جلو خالش زشت نبود بپرسم؟روم نشد،به خالشم چیزی نگفتم ولی همین دوستم تا قبل اینکه ازدواج کنه من هی ب پسرای فامیلمون پیشنهادش میدادم من ازش توقع داشتم لااقل از خودم بپرسه حتی نمیدونم این ک ب دوستم واکنش نشون بدم یا بده

اخه جلو خالش زشت نبود بپرسم؟روم نشد،به خالشم چیزی نگفتم ولی همین دوستم تا قبل اینکه ازدواج کنه من هی ...

نه خب یه بار دیدیش با خنده بهش بگو راستی اون روز چرا ازم سوال نکردی ببین چی میگه

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دوستم صمیمی هستم تقریبا،خالش جدی پرسید دوستمم جدی جوابشو داد.نباید دوستم یچی از من میپرسید؟بحث از ...

شاید موردی که میخواستن معرفی کنن خوب نبوده گفتن نه

ولی درکل دخترا حسودن همه نمیدونم چرا این طبیعته شاید 😀

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

زنگ نزنم یا پیام ندم؟اصن گیج شدم حست چیه نسبت ب این موصوع اگر خودت بودی چ برداشتی میکردی

من برداشت خاصی نمیکردم 

رابطم رو مثل قبل ادامه میدادم انگار اتفاقی نیوفتاده 

بعد یه بار همینجوری وسط حرف با خنده بهش میگفتم 

بعد از اینکه جوابشو شنیدم اون وقت تو رفتارم باهاش تصمیم میگرفتم چجوری باشم 

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

ول کن به اینجور چیزا توجه نکن 

یه بار آبجیم با دوستش رفته بودن کافه بعد آبجیم میره سرویس بهداشتی اون صاحاب کافه میاد به دوست آبجیم میگه اون دختره ( خواهر من) مرده گفته مجرده یا متاهل بعد دوست آبجیم گفته نامزده با اینکه آبجیم مجرد بود

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

شاید موردی که میخواستن معرفی کنن خوب نبوده گفتن نهولی درکل دخترا حسودن همه نمیدونم چرا این طبیعته شا ...

گفتم بحث ازدواج نیست بحث رفتار دوستمه اینک اصلا نظر منو نخواست میتونست ازم بپرسه بعدا بهم بگه مورد مناسبی نیست درسته؟

ول کن به اینجور چیزا توجه نکن یه بار آبجیم با دوستش رفته بودن کافه بعد آبجیم میره سرویس بهداشتی اون ...

وای چرا خب؟خواهرت نبوده قضیه رو از کجا متوجه شدید؟خواهرت با اون دوستش هنوز دوستن؟

وای چرا خب؟خواهرت نبوده قضیه رو از کجا متوجه شدید؟خواهرت با اون دوستش هنوز دوستن؟

دوست آبجیم خودش وقتی آبجیم از سرویس اومده بیرون به آبجیم گفته

بله هنوز باهاش دوسته خودشم صمیمی خونه هم میرن حتی

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

دوست آبجیم خودش وقتی آبجیم از سرویس اومده بیرون به آبجیم گفتهبله هنوز باهاش دوسته خودشم صمیمی خونه ه ...

خواهرتون الان ازدواج کرده؟خواهرتون اونموقع ناراحت نشده

از رفتار دوستش؟

با دوستم صمیمی هستم تقریبا،خالش جدی پرسید دوستمم جدی جوابشو داد.نباید دوستم یچی از من میپرسید؟بحث از ...

با خودش فکر کرده اگه می‌گفت بله شما فکر میکردی این دعوت نقشه بوده ک خارش تورو ببینه 

شاید هم پسر خالش آدم درستی نبوده 

و شاید خالشزیاد خاستگاری میره نخواسته تورو درگیر این ارتباط کنه

خواهرتون الان ازدواج کرده؟خواهرتون اونموقع ناراحت نشدهاز رفتار دوستش؟

نه هنوز مجرده آبجیم

نه اتفاقا خوشحالم شده چون از پسر بازی بدش میاد