2777
2789

سلام دوستان  توروخدا بخونید من طبقه پایین پدرشوهرم اینا هستم پسرم یک سال نیمشه صبح که میش بچه رو میبرن خونشون میگردونن توکوچه الوده میش دستاش لیوان قاشق دهنی میدنش ماه پیش ده روز بستری بود بردم خونه الان ۷ روز باز بستری ویروس گرفته  برگردم چطور بگم دیگ بچه نبرن  همش میگن گناه داره و.. بخدا انقدر رگ ازش گرفتن تیکه تیکه شده بچممم رگ ندار دیگ 🥲🥲الان یک ساعت دنبال رگ گشتن براش دهنش میلرزید🥲🥲 من هنیشه بازبان خوش گفتم نبرن گوش نمیدن دوست ندارم دعوایی ش 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

برای سلامتی بچه ات هیچوقت رودوایستی گیر نکن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سلامتی بچه ات هیچوقت رودوایستی گیر نکن

خب چی بگم ک نبرننن 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من بچه ندارم مجردم ولی اصلا سر بچم زبون خوش و مهربونی و مدارا حالیم نیست

چی بگم ک نبرن

بنظرم دعوا کن

من احمق زبون ندارم

بگو دکتر گفته اصلا تو محیط بیرون و الوده نباشه.هر کاری رو نخواستی بگو دکتر گفتا

ب جون بچم گفت گفت انقدر انتی بیوتیک گرفته بدنش جون ندار بردی خونه یکی دوماه توجمع نبر بیرون نبررر تا بدتش برگرد روروال

من مجردم اما من بودم خودمم با بچم میرفتم

چقد برم😑😑صب تا شب 

دخترت چی اونم میره؟

من فقط یک پسر یک سال نیم دارم عزیزم