2777
2789
عنوان

کسایی که افسردگی داشتن بیان

166 بازدید | 22 پست

من یهو ی حالتی بهم دست میده که قابل توصیف نیست نمیدونم اصلا چطور بگم که چه حسی پیدا میکنم فقط اون لحظه تحت فشار قرار میگیرم و خیلی اذیت میشم نمیدونم افسردگی هست یا چی ولی کلا خوب نیستم یکشنبه پیش روانپزشک میرم کسی هست این حالتو بفهمه ک چی میگم ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چجوری تحت فشاری؟باید دقیق تر بگی...

ببین اصلا نمیتونم توصیفش کنم انگار میرم تو حالت کما همه زندگی برام تموم میشه حس میکنم باید سریع برم تو ی محیط بیرون قرار بگیرم اون لحظه فقط میخوام اروم شم همین

حس بد منفی و ناخوشایند اذیت کننده اس اون حسیا حالت جنون و فکرای غیر عادی میاد طرفت

همین انگار حس جنون و فکرای غیرعادی فکرایی چه حل نمیشن هر چی میگردم درست نمیشه همه چی توسط ذهنم بزرگ ساخته میشه اونقدر بزرگ که من میخوام بمیرم ولی از نگاه بقیه خیلی الکی میاد نمیتونم بفهمم مشکل از منه یا بقیه که درک نمیکنن

همین انگار حس جنون و فکرای غیرعادی فکرایی چه حل نمیشن هر چی میگردم درست نمیشه همه چی توسط ذهنم بزرگ ...

این افسردگی نیست فک میکنم جدی تره

حتما پیش مشاور برو با چت جی پی تی صحبت کردی؟

این افسردگی نیست فک میکنم جدی ترهحتما پیش مشاور برو با چت جی پی تی صحبت کردی؟

جدی تر یعنی چی؟؟؟؟ 

مشاورا هیچی حالیشون نیست خستم دیگه مستقیم میرم روانپزشک 

جدی تر یعنی چی؟؟؟؟ مشاورا هیچی حالیشون نیست خستم دیگه مستقیم میرم روانپزشک

اونم عالیه ب هر حال روان پزشک بهتر روحیات آدما رو میشناسه

نمیدونم حس میکنم چیز جالبی نیست این علائمت...

یک هفته بیمار جسمی داشتم نمیشد کار کنم یا بیرون بروم  اینطور بودم ؛ یک بدی یا بی اعتنایی اطرافیان را زوم میکردم   و زنجیره وار  وصل میکردم  از هر نفر یک غول بدی ساخته میشد  جواب تلفن ها ندادم و......بیماری جسمی ام خوب شد  رفتم سر کار   و  پیاده روی پارک چه افکار  روان شد؛فلانی اون روز  شوخی کرد منظوری نداشت ...فلانی فلان حرف زد چون اول من فلان حرف را زدم،،،خیلی راحت دیدم همه غولهایی که ساختم  همه یک انسان معمولی هستند 

به نظرم برای تقویت  روحیه باید اول به جسم رسید و بعد تفریحات سالم و  برنامه کار داشت بیماری روحی سراغ آدم نمی آید .

سلام تو انتخاب دکتر دقت کنید.

یه مورد بود طرف رفت پیش روانپزشک معروف. بعد راضی نبود. داروهاشو به متخصص مغز و اعصاب یعنی نورولوژیست نشون داد گفت برو پیش فلان دکتر... داروهاش زیاد بودن و.....